2777
2789
عنوان

ازم کلاهبرداری کردن😭

323 بازدید | 17 پست

بچه ها اومدم بهتون بگم حواستون به اگهی دیوار باشه الان از طریق یه اگهی ۲ میلیون از حسابم برداشت شد تازه اون پولم قرض کرده بودم😔

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 

☹☹

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور

🌟🌟🌟#در_سکوت_رشد_کن🌟🌟🌟.   _______________________________________________.    من میخام هرروز از دیروزم بهتر باشم                             من میتونم؛ یعنی بااااید بتونم🙂.                                      🎧دوس دارم دوباره اون پاهای خستت کنارم راه بیانو، دوس دارم دوباره تو واسه من بخونی منم بزنم با پیانو🎧                                                               

برو پلیس فتا قبلش از آگهی عکس بگیر

کاربر آقا هستم متاهل و سن بالا اینجا هم دنبال یادگیری چیزی نیستم برای فان و سرگرمی میام البته اگر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم🌹اگر بهشت را در زمین نیافتی در آسمان هم نخواهی یافت 🌹
وا چجوری مگه چیکار کردی

اگهی کار در منزل بود بعد یارو آیدی تلگرامشو داد گفت اونجا پیام بده بعدش یه برنامه استخدام برام فرستاد گفت از این طریق فرمو استخدامو پر میکنید مبلغ ۳۱ هزارم واریز میکنیدواریز ک کردم  هیچی یهو دیدم کل حسابم خالی شد😔😔😔😔😔😔 

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞