2777
2789

دارم روز ب روز چاق میشم 

ی بچه یکساله دارم بدجور بهم وابستس حتی دستشویی بدون اون نمیتونم برم 

بیرونم هوا گرمه نمیشه جایی رفت 

باشگاه هم نمیتونم با بچه برم 

اصن نمی‌دونم چیکار کنم 

منم همین راهو رفتم 

الانکه ۲ سال و نیمه است تازه میخوام برم از خونه بیرون 

میخواستم برم سرکار گفتم اول بزرام یه مدتی برم کلاس چندساعتی نباشم بعد یکم گذشت عادی شد اونوقت نصفه روزه برم

فعلا در حد ۳ روز تو هفته برم باشگاه برای ۲ ساعت

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.