2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به رشته ریاضی چیه

174 بازدید | 31 پست

تغییر رشته دادم

یه حس خاصی دارم

از تجربی به ریاضی 

شما نظرتون راجع به رشته ریاضی چیه 

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم آذر میخواستم تغییر رشته بدم از تجربی به ریاضی..جرئتشو نداشتم ولی الان پشیمونم دم تو گرم موفق ب ...

االانم میشه ها 

مرسییی تو هم همینطور

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
رشته ایست بسیار شیرین و دوست داشتنی 

اآره بنظر منم ریاضی قشنگه

رشته خوبیه. تعداد داوطلبا کم و تعداد دانشگاه های تاپ زیاد... اگه ریاضیت رو برسونی تمومه عالیه

خوب خداروشکر مرسی بابت دلگرمی😻

من از ترس هندسه نرفتم ریاضی زیست تجربی از همه بیشتر بدبختم کرد

البته زیست و دوست داشتما ولی عین سه سال ی معلم مزخرف برا زیست داشتیم انقدر بد درس میدادو عقده ای نمره میداد ذوقمو گرفت

در حال جدال با خودArmy 🥲💞

عزیزانم میشه تاپیک آخر منو ببینید؟

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
من از ترس هندسه نرفتم ریاضی زیست تجربی از همه بیشتر بدبختم کرد

ااره زیست خیلی سنگینه منم که با حفظیات مشکل دارم 

ده روز دیگ کنکور دارم خواهر🙂😂

اااا فکر کردم دهمی 😂

ایشالله که موفق باشی ♥