2777
2789
عنوان

کیا در تشخیص جنسیت تجربه دارن؟ لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 47 پست
امیوارم شما هم به خواسته ی دلتون برسید. ببینیم چی میشه.تا اون موقع دیونه میشم.🤒🤦‍♀️

من دوتا دختر دارم  خیلیا بهم تیکه میندازن امیدم به خداست کاش نا امیدم نکنه

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر ان تی اخرین لحظه گفت با احتمال بالا دختره.

میگم که ان تی پنجاه درصد درست میگه.انشاالله که پسره

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
علائم بارداری ندارم فقط یکم شکمو شدم.یه خط قهوه ای از زیر ناف تا پایین افتاده.سینه راستم بزرگتره.ان ...

منم شکمم جلو اومده و الان دیدم ی خط از زیر ناف تا پایین افتاده ولی کم رنگه. منم بیشتر اشتهام زیاد شده تا کم ولی خودم کم میخورم تا زیاد چاق نشم، چون واریس پا دارم نمیخوام شدید بشه و قندم هم لبه مرزه دکتر گفت مواظب باش. واینکه معدمم زیاد احازه ی خوردن نمیده وگرنه خوردنم بد نیست.

فقط مهربانی از انسان بجا می مونه.🌸
میگم که ان تی پنجاه درصد درست میگه.انشاالله که پسره

ان شا... که همه به خواستشون برسن. سما هم همینطور عزیزم.

امیدوارم همیشه لبت خندون باشه. شما اولین تجربتون هست؟

ان شا... که همه به خواستشون برسن. سما هم همینطور عزیزم. امیدوارم همیشه لبت خندون باشه. شما اولین تج ...

نه بچه سوممه دوتا دختر دارم

من دوتا دختر دارم  خیلیا بهم تیکه میندازن امیدم به خداست کاش نا امیدم نکنه

حالتونو درک میکنم.

من اول جنسیت مهم نبود ولی ازبس ی جوری نگاهم میکنن همه میگن پسر میشه. علائم  چیه. پدرشوهرم همش میپرسه که نگو.

اونقدر استرس بهم میدن فرقی نداره طرف خودمم طرف شوهرم. من ۸ ماه اقدام برا پسر کردم نشد. دیگه ولش کردم گفتم بچه نمیخوام. ی دونه بسه تو این تورم و گرونی و... . ولی ی هو این ماه ناخواسته شد اصلا نمیدونم چطوری اخه.

اینقدر اوایل افسرده بودم چون میدونستم حرفای مردم و نگاهاشون و نیش خندهدهاشون منو اذیت میکنه. من اینجا غریبم کسی منو دوست نداره. اونقدر تو زندگی اذیت شدم که تصمیم دارم ی رمان از زندگیم بنویسم.

حالتونو درک میکنم. من اول جنسیت مهم نبود ولی ازبس ی جوری نگاهم میکنن همه میگن پسر میشه. علائم   ...

امیدت به خدا باشه خودش می‌بینه چقدر اذیت میشیم نا امیدمون نمیکنه

نه بچه سوممه دوتا دختر دارم

اخی خدا حفظشون کنه.

کاش مردم جامعه مون فرهنگ داشت. 

دختر خیلی مهربونه، خیلی. من اونقدر دوخترمو دوست دارم که نگو.

اخی خدا حفظشون کنه. کاش مردم جامعه مون فرهنگ داشت.  دختر خیلی مهربونه، خیلی. من اونقدر دوخترم ...

مرسی عزیز دلم♥️

انشالله به خواستت برسی عزیزم، ولی دوتا دختر داشتن خیلی عالیه ، من دومی ناخواسته شد خیلی گریه کردم وقتی فهمیدم دختره یکم حالم بهتر شد چون هم جنس باشن خیلی خوبه براشون...

این افکار رو از خودت دور کن به حرف بقیه هم اهمیت نده 

خدایا شکرت...
انشالله به خواستت برسی عزیزم، ولی دوتا دختر داشتن خیلی عالیه ، من دومی ناخواسته شد خیلی گریه کردم وق ...

چشم عزیزم تمام سعیمو میکنم گلم.

خدا براتون حفظشون کنه.

دختر فرشته هست. نور خونه هست. دختر عشقه. 

خودمم بچه ی ناخواسته بودم ولی الان میتونم بگم بهترین بچه ی خونواده هستم.

سلام عزیزم خوبی؟دخترای گلت خوبن؟ میگم شما تست جوش شیرین و وایتکس انجام دادین؟

سلام عزیزم.ممنون دست بوسن.نه انجام ندادم چجوریه؟