2777
2789
عنوان

دوستی در دانشگاه

821 بازدید | 22 پست

من با یه آقایی از بچه های دانشگاه دوست شدم 

ایشون اول با درس و اینا بود .

حالا صمیمی تر شده 

مامانم دیروز فهمیده و میگه قطع رابطه کن این رله و دوست پسره و اینا 

ولی من خودم حدمو میدونم 

شما بگین قطع رابطه کنم یا با چارچوب ادامه بدم 

مامانم بیش از حد گیر میده و زور میگه و با تهدید کارشو از پیش میبره الانم میگه 

اگه تمومش نکنی حق دانشگاه رفتن نداری 

من باید برم شاهرود واسه دانشگاه 

دوستی تو دانشگاه بده پشت سرت حرف درمیارن بهتره حرف مامانتو گوش کنی

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

اگه هدفی که از دانشگاه رفتن داری یاد گرفتن و بعدش رفتن سر یه کار خوبه لج نکن کات کن 

ولی اگه قصدت ازدواجه یا میدونی پسره وقت زندگیتو نمیگیره بمون 

اما نظر شخصیمو بخوای بعدا اینقدر پسر بهتر میاد تو زندگیت و الان وقت رابطه داشتن نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هدفی که از دانشگاه رفتن داری یاد گرفتن و بعدش رفتن سر یه کار خوبه لج نکن کات کن  ولی اگه ق ...

از کجا مطمئن باشم؟ 

بعدم با ایشون فقط در حد دوستی عادیه 

اصلا بحث رل و ازدواج و.... نیست 

خب الان چجوری با اون آقا قطع رابطه کنم؟

کم کم سرد شو دیر به دیر جواب بده یا زنگ میزنه جواب نده مثل قبل نخند حرف نزن بهونه بیار

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

عزیز دلم شما خودت دیگ ب سن عقلی و قانونی رسیدی یعنی میدونی چی خوبه چی بده اما مادرت هم حق داره شاید نگرانه اگ میتونی باهاش حرف بزن دلیل بیار بگو بهش 

من خودمم همینطور بودم ک مامانم یکی دو بار فهمید منعم کرد از اوضاع جامعه اس دیگ بقیه و مشکلات بقیه رو میبینن میترسن و باهااش حرف زدم خدارو شکر الان اوکی ههمه چی

کم کم سرد شو دیر به دیر جواب بده یا زنگ میزنه جواب نده مثل قبل نخند حرف نزن بهونه بیار

خب همین منم میگم کم کم قطعش میکنم 

ولی مامانم میگه نه باید ایندفعه که پیام داد بگی من باهات کاری ندارم و تموم 

این واقعا خیلی وجهه بدی داره 

خب الان چجوری با اون آقا قطع رابطه کنم؟

خودت رو عروسک نکن چندتا ازدوستان های من تودانشگاه دوست شدن شش سال اینا باهم بودن گلم بعدش پسره ولش کرد رفت بایک نفره دیگه ازدواج کرد این پشیمون شد

خب همین منم میگم کم کم قطعش میکنم  ولی مامانم میگه نه باید ایندفعه که پیام داد بگی من باهات کا ...

به مامانت بگو باشه ولی خودت کم کم قطع کن

از کجا مطمئن باشم؟  بعدم با ایشون فقط در حد دوستی عادیه  اصلا بحث رل و ازدواج و.... نیست ...

وقتی از نظر مالی پیشرفت کنی استقلال بیشتری داشته باشی تجربه ت بیشتر بشه بری سرکار 

اینا همه باعث میشن که هم یه فرد بالغ و با شخصیت در نظرت بگیره واسه اشنایی هم خودت با دقت بیشتری انتخاب کنی 

الان نه قصد تو جدیه نه قصد اون 

فقط میخواین با هم وقت بگذرونید ک میتونی همون وقت رو واسه پیشرفت خودت بزاری 

برو باشگاه زبان جدید یاد بگیر حرفه جدید 

با دوستات برو بیرون و خوش بگذرون 

فکرتو درگیر اون نکن

عزیز دلم شما خودت دیگ ب سن عقلی و قانونی رسیدی یعنی میدونی چی خوبه چی بده اما مادرت هم حق داره شاید ...

من حرف میزنم ولی قبول نمیکنه 

میگه من نمیخام باشه پس نباید باشه 

وگرنه دانشگاه بی دانشگاه