2777
2789
عنوان

از این حال بد خسته شدم

194 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من بیست و هفت سالمه و دو سال که ازدواج کردم 

یه مدتی که اصلا حالم خوب نیست تقریبا هرروز بیش از حد بیحالم ، پا درد دارم یه وقتایی انگار توان ایستادن ندارم و ماهیچه هام میگیره ، تپش قلب هم دارم و با هر کاری خیلی زود خسته میشم و نمیتونم ادامه بدم 

دکتر رفتم و ازمایش نوشته و گفته روز سوم پریود همشو انجام بدم ، خیلی فکرم درگیر کسی هست خدابی نکرده  اینجوری بوده باشه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آنتی بیوتیک یا داروی خاصی مصرف نمی‌کنی ؟ 

ممکنه خدای نکرده کم کاری تیروئید باشه یا اینکه ویتامین‌های بدنت از جمله ویتامین دی و اهن خونت کم باشه 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
آنتی بیوتیک یا داروی خاصی مصرف نمی‌کنی ؟  ممکنه خدای نکرده کم کاری تیروئید باشه یا اینکه ویتام ...

نه هیچ دارویی . ینی کم خونی و کمبود ویتامین اینقد حال بد ایجاد میکنه ؟ 

اینقد میترسم فکرمیکنم ام اس 

نه هیچ دارویی . ینی کم خونی و کمبود ویتامین اینقد حال بد ایجاد میکنه ؟  اینقد میترسم فکرمیکنم ...

عزیزم خدا نکنه 

کمبود ویتامین‌های گروه به باعث گرفتگی عضله میشن 

کبود آهن باعث خستگی و بی‌حالی میشه 

کمبود ویتامین دی باعث پا درد میشه 

توکل به خدا کن انشاءالله چیز مهمی نیست و با داروهای تقویتی خوب میشی 

دورازجونت ام اس با بی حسی و حالت لمس دست و پا یا تاری دید شروع میشه از این فکرای منفی نکن گلم 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
عزیزم خدا نکنه  کمبود ویتامین‌های گروه به باعث گرفتگی عضله میشن  کبود آهن باعث خستگی و ب ...

مرسی که اینقد با حوصله جوابمو دادی عزیزم خدا بهت سلامتی بده ایشالا ❤️یه کم آروم شدم با چیزایی که گفتی سعی میکنم فکرنکنم دیگه 

مرسی که اینقد با حوصله جوابمو دادی عزیزم خدا بهت سلامتی بده ایشالا ❤️یه کم آروم شدم با چیزایی که گفت ...

خواهش می‌کنم دوست خوبم آخه می‌دونم که چیز خاصی نیست 

آفرین دختر خوب مثبت فکر کن 

مرسی همچنین منم برات آرزوی سلامتی می‌کنم