2777
2789
عنوان

پسرم واکسن شیش سالگی داره

110 بازدید | 21 پست

بشدت از امپول میترسه در حد فوبیا داشتن.موندم چیکار کنم.درد داره واکسن ۶سالگی؟!

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
اصلا نترس تازه منم برای بچه ام زدم فقط یه شب تب میکنه اونم با دارو کنترل میشه دو روز دستش درد میکنه ...

عه خیلی میترسم چجوری نگهش دارم واکسن بزنه🥲

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم همینطور. تازه هنوز نمیدونه امپوله کلا ازمحیط پزشکی وحشت داره نمیدونم چجوری ببرمش

ارع پسر منم همینه برا دندوناش بیهوشش کردم 

ارع پسر منم همینه برا دندوناش بیهوشش کردم 

من پسرمو بردم قد و وزن برای بیمه عمر. انقدر قلبش تند میزد ترسیدیم چیزی شه سریع بردیمش بیرون. فقط قد و وزن😑🤦‍♀️

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 

بره اونجا وقتی بچه‌های خیلی کوچک تر رو ببینه که برای واکسن اومدن مطمئنا احساس بزرگي میکنه و راحت میشه کار شما( البته ان شاالله )

فقط یکی دو روز دست درد داره 

و نیاز به محبت و توجه شما و پدرش...

راستی مبارکش باشه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
من پسرمو بردم قد و وزن برای بیمه عمر. انقدر قلبش تند میزد ترسیدیم چیزی شه سریع بردیمش بیرون. فقط قد ...

وای

بره اونجا وقتی بچه‌های خیلی کوچک تر رو ببینه که برای واکسن اومدن مطمئنا احساس بزرگي میکنه و راحت میش ...

ممنونم ❤️🥰

[QUOTE=241810824]من چند روز پیش کزاز زدم انقدر که دستم درد میکنه نمیتونم بلندش کنم. اگه پسرمم بخواد تجربه کنه دیگه بی ...[/QUOTEمنم هی دارم فکر میکنم که چه راه حلی هست اما با نتیجه نمیرسم مجبورم شوهرم بفرستم که محکم بگیردش یوقت سوزن تو دستش نشکنه

[QUOTE=241810824]من چند روز پیش کزاز زدم انقدر که دستم درد میکنه نمیتونم بلندش کنم. اگه پسرمم بخواد ...

نه خودت برو بدون تو بیشتر میترسه😢

[QUOTE=241810824]من چند روز پیش کزاز زدم انقدر که دستم درد میکنه نمیتونم بلندش کنم. اگه پسرمم بخواد ...

بیا بگو چکار کردی بعد. من باید بذارم بعد زایمانم برم که بتونم بگیرمش