2777
2789

سلام من محدثم .۲۴سالمه متاهلم و یک پسر دارم 

از کودکی توی یه زندگی سخت بزرگ شدم .فقر .اعتیاد.خیانت.فرار.مرگ.خدکشی .همه چیزای بد عالم رو با چشم خودم دیدم .اما تنها چیزی که باعث شد من همشو کنار بزارم و بخندم بهش این بود که بیخیال بودم .و سلامتیم خیلی برام مهم بودهمه زورمو زدم که اعصاب و بدن خودمو اروم نگه دارم زورکی میخندیدم و زورکی خودمو شاد میکردم وقتی مادرم بخاطر خدکشی ۱۳روز توی ای سی یو بود من میخندم انقد خندیدم که فکم درد گرفت از درون داشتم میسوختم اما با خندم یه اب خنک میریختم روش.با همه این سختیا من شدم یه دختر هنرمند یه دختری که هرچیزی توی این دنیا باشه اون یاد میگیره و پیگیرشه.میخوام بگم بهتون که اعتماد بنفس .ایمان به  کاعنات.خندیدن .وشاد بودن رو هیچ وقت هیچ وقت فراموش نکنید

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم

خوش به حالت

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عااالی عاشق ادمایی مثل تو هستم کم نمیارن

جدا ممنونم برای انرژی مثبتد

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
ماشاءالله بهت آفرین👏👏👏👏

ماشالا به خودت انرژی مثبت براد میفرستم 

خانوم قوی هستی 😍🤍🌱

مطمئن باش پاداش این صبرتو میگیری

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
خانوم قوی هستی 😍🤍🌱 مطمئن باش پاداش این صبرتو میگیری

ممنون برای انرژی مثبتد عزیزم

تو این روزگار که اکثرا ناله میکنن و شکایت و به همه چیز فوش میدن امثال  شما مثل جواهر کمیابند

چه فایده .فقط غصه میخوریو خودتو نابود میکنی .باید بگی بدرک تهش مرگه برای چی بجنگیم انقد فقط باید تا اونجایی که میشه به چیزایی که دوسد داریم دست پیدا کنیم

چه فایده .فقط غصه میخوریو خودتو نابود میکنی .باید بگی بدرک تهش مرگه برای چی بجنگیم انقد فقط باید تا ...

من میگم واقعا باید قوی بود ناله در مقابل مشکلات آدم رو ضعیف تر میکنه نه تنها خود آدم حال اطرافیانم گرفته میشه سر همین موضوع تو این سایت چه تهمت ها که بهم زدن ولی مهم نیست به قول شما باید واسه حال خوب خودمون و بقیه تلاش کنیم😊

من میگم واقعا باید قوی بود ناله در مقابل مشکلات آدم رو ضعیف تر میکنه نه تنها خود آدم حال اطرافیانم گ ...

مشکل این جاس همه افتادن دنبال چس ناله کردن هیچ کس نمیاد بگه بابا قوی باشید .همینه دیگه کشور همینه قانوناش همینه دین همینه ما همینیم زندگیمون همینه اگع میتونی تغیرش بدی بده ولی اگه نمیتونی غصشم نخور خودتو باهاش تطبیق بده فرهنگ مردم ما تغیر کرده اگه زمان ایران باستان بود . و همون دین و زندگی برامون تا الان بدون تغیر مونده بود مردم هم فرهنگ داشتن تا یکی یه تاپیک میزد نمیردن سرش ولی فرهنگمون غرب زده و عرب زده شده فایده نداره این مشکلات بد بختی ما ریشه چند هزار ساله داره و نمیشه درسش کرد