2777
2789
ببین به کارای فنی یا خلاقیت علاقه داری!اما خب حس میکنم یه جای کارو خراب کردی!یه راهی رفتی که از مسیر ...

میشه بگی حس دانیال چیه و چرا اینجوری میکنه دعات میکنم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کی ازدواج میکنم،؟

یکی دونفر میان یا اومدن که جور نمیشی!یعنی فکرمیکنی اینا همونایی هستن که زندگیتو باهاشون میسازی ولی نیستن!تقریبا شاید کمتر از دوسال یا شایدم امسال..بعد از عید یا نمیدونم دقیق نمی‌فهمم !ولی آدم گذری میاد تو زندگیت!نری با اون ازدواج کنیا

بهتون گفتم

منو گفتی؟ دوباره ریپلای میکنم رو سوالم

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)
جلوش گاف دادی!یه جایی گاف دادی که نفهمیدی!اون ازت فقط قصد داره سواستفاده کنه تا کمی اذیت شی!وگرنه چی ...

فاطمه  ومحمد  باهم  دوستی یا رابطه ی چتی داشتن یا من اشتباه میکنم؟

اینم بگو لطفا

مرسی😘😘