2777
2789
الان میتونی حس کنی من کی باردار میشم؟ میمونه یا نه؟

از ازدواجت مگه زیاد گذشته؟فکرکنم بیشتر از ۵ سال باشه!شایدم زیر پنج ساله که ازدواج کردی

(به هرحال یه حسی هم میگه کلا ازدواج نکردی!😂ولی زیاد توجه نکن)

نگران چی هستی؟ممکنه تا چند وقت دیگه بمونه!که پسرم احتمالا میشه!زیاد عجله نکن!به خدا توکل کن یکی میزاره تو دامنت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ازدواجت مگه زیاد گذشته؟فکرکنم بیشتر از ۵ سال باشه!شایدم زیر پنج ساله که ازدواج کردی (به هرحال یه ...

اره پنج ساله ازدواج کردم😀 ینی چی ممکنه تا چند وقت دیگه بمونه؟ دختر دار میشم کلا؟

شاید مُردم حواسم نیست🙃
نمیدونم سوال کرده بودم ازت یا نه ولی فکر نمیکنم در هر حال بهم بگو چه نیت یا هدفی داره یا از فض ...

جلوش گاف دادی!یه جایی گاف دادی که نفهمیدی!اون ازت فقط قصد داره سواستفاده کنه تا کمی اذیت شی!وگرنه چیزه دیگه ای از حرفات متوجه نمیشم چون قصد و نیت بدی تو کار نمیبینم!

منظورم اینه خونه هاتون نزدیک همه؟ 

حس دانیال چیه و چرا اینجوری میکمه بگو لطفا اسییی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
چرا ازم پرسیدی که این خانومه که پاپیچمه چه فکری داره!حالا زیاد مهم نیست اشکالی نداره

اخه بازم  اومده سراغم لابد قبلا سوال کردم خاطرم نیست

😕😕😕

ایندفعه  واضحتره   انگار منظور داره

نمیفهمم چشه