2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم حس ششمی؟

اره اونور جوابتون رو دادم منتها قفل کرده بودن!

اونجا گفتم بهتون که :

چرا فکرمیکنی حس ششم اینارو میگه؟حس ششم یعنی تو یه موضوعی بگی طرف بیاد بگه براساس حسی که داره به جواب میرسی یا نه!که اکثرا درست درمیاد!

اونی که رنگ چشم و اینارو بت میگه جادوگره!اشتباه نگیر

هرچند که ممکنه چشمت مشکی یا حالا قهوه ای باشه موهات رنگ کرده باشه قدتم متوسطه نه آنچنان بلند نه آنچنان کوتاه!ولی در کل اینو همینجوری گفتم شاید حسم درست گفته باشه

اره اونور جوابتون رو دادم منتها قفل کرده بودن! اونجا گفتم بهتون که : چرا فکرمیکنی حس ششم اینارو می ...

یه خانمی اینجا بود که خیلی چیز ها رو بهم گفت که هیچ کسی نمی دونست ولی لغو کاربری شد

😁❤️

اول خصوصیاتمو بگو بعدم  بگودربارم چه فکری میکنه؟

حدس میزنم همین چون راجب ادمای دیگه خبر ندارم ک 

یه ادم مودی ک زود حالش عوض میشه و سعی میکنه با وجود مشکلات خودشو اوکی نشون بده ینی اینجوری نیس ک جوری رفتار کنه بقیه بفهمن تو دلش چیه و تو زندگیش چی میگذره و اینکه....همین...خصوصیاتت احساس میکنم ایناس

نمیدونم درسته یا ن اما پیتزا😂

متاسفانه غلط بود وز پیتزا بدم میاد کلا

یه فرصت دیگه داری یه حدس دیگه بزن 

میوه هست چیزی که میخوام

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
یه خانمی اینجا بود که خیلی چیز ها رو بهم گفت که هیچ کسی نمی دونست ولی لغو کاربری شد

این افراد فا.ل گیرن!ماها که همچین حسایی داریم بخدا فا.لگیر نیستیم 😐😂

خصوصیات اشتباه بود؟