2777
2789
عنوان

بیمارستان دولتی یا خصوصی؟

406 بازدید | 13 پست

سلام دوستان زایمان اولم تو بیمارستان خصوصی بود برای سزارین و راضی بودم از بخش .الان موندم بین بیمارستان دولتی یا خصوصی .هزینشو میتونم جور کنم ولی بهم فشار میاد بنظرتون بیمارستانا دولتی رسیدگیش خوب هست؟

ن:/

دهن ادمو سرویس میکنن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سزارین دومی دیگه دکتر خوب پیدا کن برو دولتی

اگه بیمه ی تامین اجتماعی داری

بیمارستان های تامین اجتماعی خوبن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما سابقه ای داشته؟

بلع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دکترم ی بیمارستان دولتی هست با دوتا کیلینک نیمه خصوصی نیس دیگ

متوجه نشدم..

ولی درکل بیمارستان مفرح کافیه فقط بری بهش سر بزنی یه بیمارستان ایده آلیه شبی که من زایمان کردم فقط خودم بودم و به خانومه تو اتاق بغلی،،ساکت خلوت آروم ❤️

متوجه نشدم.. ولی درکل بیمارستان مفرح کافیه فقط بری بهش سر بزنی یه بیمارستان ایده آلیه شبی که من زای ...

اع اسم بیمارستانه شرمنده من فکر کردم بیمارستان مرفح و از نظر امکانات گفتین مرفح

اره دکترم خوبه خیلی

خب همون دولتی برو

چه خرجی بکنی تو این گرونی

میشه دکترت تو خصوصی ۷ تا بخیه بزنه

تو دولتی ۵ تا

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا