2777
2789
عنوان

چرا دستم نمک نداره.

448 بازدید | 22 پست

من از وقتی یادمه عاشق دوست و رفت و اماد بودم مخصوصا وفتی بچه هام دنیا اومدن. فامیل خودم ک همه میگن خونه بابام میان و ک ماهم اونجا بریم همو ببینیم چون میگن خونه بزرگتر باشیم بچه هاشونو اونجا ببینیم .خانواده شوهرمم ک اصلا رفت و امدی نیستن اگ هم باشن واقعا بیخودی هستن.من دوست دارم با جون و هم سن خودمون رفت و امد کنم اصلا مهمونی های جو سنگین ک عمو و دایی و پیر و بچه درهم باشن نمی پسندم.اما مسئلم اینجاست....

چند تا دوست پیدا کردم همسایه و مامان همکلاسی دخترم .خلاصه فقط من دارم اونارو دعوت میکنم حتی خواهرم رو من دعوت میکنم ولی کسی منو دعوت نمیکنه .بخدا از بگو بخند و رفتار گرفته تا سنگ تموم پزیرایی ... ولی نمیدونم چرا دستم نمک نداره میان و میخورن ک نوش جونشون اما نمک دون میشکنن. منو دعوت نمیکنن وانگار دارن سواستفاده میکنن. من خودم ز میزنم ک هستی بیام خونتون خداشاهده منو میپیچونن. ولی باز چند روز دیگه خودم از سر تنهایی میگم بیاید .من خیلی تنهام نمیدونم باید چی کنم.بدون رفت امد. همیشه حسرت مهمونی و... رو دارم ولی........

شما و کسایی ک مثل منید چی میکنید

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم  
مشکل از شما نیس  دستت اتک نداره

🤣🤣

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید آدمهای اجتماعی نیستن،من یک دوست داشتم انتظار داشت هفته ای دو سه بار همو‌ببینیم بی هوا میومد جلو در خونه و‌من دوس نداشتمبی خبر بیاد، خودشم اهل دعوت کردن بود وانتظار داشت همه همون کارو درحقش بکنن ولی شخصا ترجیح میدادم تنها باشم ولی فک کنم ایشون هم بد فهمید قضیه رو.

عزیزم اینکه اینا سو استفاده میکنن شکی نیس

عادتشون دادی

و اینکه با افراد دیگه معاشرت کن 

شایدم شوهراشون خوششون نمیاد ولی اگه شوهراشون خوششون نمیاد اونا هم نباید بیان خونتون...

کلا برا کسی تب کن ک برات تب میکنه

درسته میگن اگه خوبی میکنی ب کسی ازش انتظار و توقع نداشته باش ... ولی اینجوریم نمیشه ک

سرتو با هنر گرم کن

خب ی چیزی یاد بگیر ..‌‌هنری  کتاب بخون اگاهیت بره بالا  شاید از هم صحبتیتت لذت نمیبرن

کتاب خوندن و کلاس رفتن منطورمونیست .منظورم رفت و امده کسی بیاد من برم .باهم تفریح و خرید بریم.نمیدونم والا شاید مورد از منه .

شاید آدمهای اجتماعی نیستن،من یک دوست داشتم انتظار داشت هفته ای دو سه بار همو‌ببینیم بی هوا میومد جلو ...

از تنهایی راضی هستید؟ سخت نیست .من تنهایی رو دوست ندارم 

کتاب خوندن و کلاس رفتن منطورمونیست .منظورم رفت و امده کسی بیاد من برم .باهم تفریح و خرید بریم.نمیدون ...

خب اینا دلیل خوبیه ک بچسبن بهت ...تو خودت دنبال چجور ادمی  هستی ..

همه ادمای اگاه و هنرمند رو دوست دارن