2777
2789
عنوان

یه خبر مهمی دارم واستون زود بیایین

1488 بازدید | 125 پست

سلام بچه ها نمیدونم سطح زبان تون چطوریه و در چه حدی است بچه ها قرار از 15 تیر اموزش زبان انگلیسی رو شروع کنم و هزینه ای هم در قبالش نمیگیرم انلاینم هست هر کسی دوست داشت بیاد بگه ثبت نامش کنم از سطح مبتدی میگم و بر چهار مهارت هم فوکس میکنم / دختر بچه ها و پسر بچه هاهم میتونن بیان کلاس من اینم از این ./ و اینکه کاملا رایگانه برای کنکور و مدارس هم کاملا رایگان میکنم اینم بگم که به خاطر این رایگان میگم که یه موقع شرمنده شما نشم اولا اینکه من مدرک بین المللی زبانمو تازه گرفتم و فقط تجربه 1 سال تدریس رو دارم اینم از این اگه خواستن بگین دوستتون دارم زیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عالی...جلساتت چجوریه...چندساعته...

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چ ساده ای همیشه واسه کاری ک زحمت کشیدی هزینشو بگیر اینجوری رایگان ارزش کارت از بین میره 

اولا اینکه میخوام مهارت خودمو بهتر کنم من سال اولمه  که میخوام تدریس کنم و هنوز اشنایی کامل با تدریس رو ندارم // دوما اینکه پول واسم مهم نیست مهم مهارت خودمه و این ب سادگی ربطی نداره 

اولا اینکه میخوام مهارت خودمو بهتر کنم من سال اولمه  که میخوام تدریس کنم و هنوز اشنایی کامل با ...

نمی دونم ولی میتونی هزینه کمتر بگیری ولی هیچوقتم نگو پول برام مهم نیس 

بهرحال صرفن راهنمایی بود 

تو یه هفته 4 ساعت // جلساستم غیرحضوریه و از صفر صفره 

هفته ای 4 ساعت زیاده....بعداینکه برای همه از مبتدی شروع میکنی؟یا گروههای متفاوتی هست؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هفته ای 4 ساعت زیاده....بعداینکه برای همه از مبتدی شروع میکنی؟یا گروههای متفاوتی هست؟

هفته ای چهار ساعت زیاده واقعا؟😳🙄

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.