بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طبیعی الان دیگه کسی مصنوعی نمیگیره و طبیعی رو خشک کن و سالها میتونی ازخشکشهم لذت ببری من تمام گلهاییکه همسرم برام اوردرو خشک کردم و باهاش برام رو چوب کارکرد و شد یه سبد گل خشک خیلی زیباشد
منم طبیعی خیلی دوست دارم فقط میترسم پژمرده شن هوا گرمم هست چیکار کنم🥲🤌
سعی کن سفارش گلتو که دادی تو اهرین ساعاتی که اماده میشی از ارایشگاه به اقای همسر بگی گلو بگیره و تو ماشین زیر نور افتاب نزاری کولر روشنباشه و گل هاتو همشو هلندی بگیر که. دوومش بیشتر و زیباتر خشک میشن و اگر لا به لا ازگل عروس خواست استفاده کنه بگو هلندیبزاره ایرانی نباشه میریزه
یه سوال دیگه داشتم ببخشید😅💜 گل هارو چه جوری خشک کنم که حالتش بهم نخوره
اصلا جلو خورشید نزار بزار یه جای سایه مثلا روی بوفه بعد هر ۳روز برش گردون تا کاملا خشک بشه که رنگش رو کمتر از دست میده میتونی بعدش که کامل خشکید روی چوب یه کوزه بچسبونی بده نجاری درس میکنه بعد بده یه گلفروش با گندم و گل پسته همون نیلوفر مرداب برات تو کوزه مثل سبد کار کنه پشتش مثل یه قاب عکس پشت چوب پایه بزنه و باسته بزار گوشه خونه خاطره میشه برات و یه تابلوی زیبا