2777
2789
عنوان

مدفوع کردن جنین

890 بازدید | 10 پست

سلام مامانا بنظرتون چند هفتگی جنین تو شکم باشه ممکنه مدفوع کنه؟ من خیلی نگران این موضوعم

دکترم ۳۹هفته پر بهم تاریخ زایمان داده

هرچقدر اصرار کردم ۳۸هفته و۳روز برم قبول نکرد😐

حالا من همش استرس دارم نکنه جنین تو شکمم مدفوع کنه من نفهمم

اصلا علائمش چیه؟ از کجا متوجه بشم یه همچین اتفاقی افتاده؟

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
مگه میشع جنین تو شکم مدفوع کنه 😱

آره؛ میگن خیلی خطرناکه باعث خفگی بچه میشه😰

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰ب بالا دیگه

یعنی قبل از اون امکان نداره؟

من بهم نوبت داده بود چهارشنبه برم برا زایمان 

ولی دوشنبه شب بچه تو شکمم هی خودشو جمع می‌کرد یه طرف اصلا یه تکونایی می‌خورد تا سحر همینطوری نشسته بودم بعد یه لک دیدم سریع رفتم بیمارستان 

ساعت 6 عمل کردم که بعد دکترم گفت خوب شد زود عمل کردی بچه مدفوع کرده بود. 

من بهم نوبت داده بود چهارشنبه برم برا زایمان  ولی دوشنبه شب بچه تو شکمم هی خودشو جمع می‌کرد یه ...

تکوناش خیلی شدید بود؟ دردم داشتی؟

یعنی مثل همیشه نبود حرکاتش؟

تکوناش خیلی شدید بود؟ دردم داشتی؟ یعنی مثل همیشه نبود حرکاتش؟

آره واقعا شدید بود 

که به همسرم میگفتم انگار میخواد بیاد 

اصلا دراز نکشیدم چون پهلوم پاره میشد میومد یه طرف 

تا سحر رو مبل نشستم نگاه کردم