زن داداشم یه دختر داره یه دخترم حامله هستش همیشه ازخوبی های دخترداشتن میگه واز بدی های پسر داشتن من اصلا جواب نمیدم تا اینکه توجمع رو به شوهرم کرد گفت دس به کارشین شاید خدا به شما هم دختر دادپسرخوب نیست شوهرم گفت من یه تار مو پسرم ولیعهدمو به صدتا دختر نمیدم زن داداشم گفت پس اگه دختر بهت بده حتما دوسش نداری از دست پسر دوستی جواب داد اگه دختر بهم بده اونوقت تار مودخترخوشکلمو به صدتا بچه دیگه نمیدم بابافداش بشه میشه ولیعهد مامانش ملکه زندگیم زن داداشم زد زیرگریه درکش میکنم باردار ولی شوهر منم از بچه خودش دفاع کرد نظرشما نیاز به معذرت خواهی هست؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه. زن داداشت شروع کرده و خودظ مقصره. شوهرتم حرف بدی نزده
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو
به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊 بچه ها نخندینا!:)🖤🎤 بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊 بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊 نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊 فاقد اعصاب!!!!! این کابری دست چند نفره!
خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».