2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ تیکه تیکه میکردی بعدش با سیب زمینی میزاشتی بپزه 

البته اولش من سرخش میکنم چون خوشمزه تر میشه بعدش یکم اب بهش اضافه میکنم درش میزارم پخته میشه

خیلیم خوشمزه میشه👀✨

ARMY
مرغ تیکه تیکه میکردی بعدش با سیب زمینی میزاشتی بپزه  البته اولش من سرخش میکنم چون خوشمزه تر می ...

مثلا پیاز رو کی بهش اضافه میکنی؟ و رب اینا نمیزنی؟ ادویه چیا میزنی و کی می‌ریزی ادویه کامل میشه دستورش بگی 

صدمدل طبخ مرغ هست

مرغ کنتکی

خوراک مرغ

مرغ ترش

نودل با مرغ

هویچ پلو با مرغ

شوید پلو با مرغ

مرغ کبابی

مرغ شکم پر

مرغ زعفرانی

شینسل مرغ

بازم بگم؟؟؟؟

هرکدوم رسپی خواستی بیا تاپیک اخرم خواهری

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
چجوریه؟

عزیزم مرغ رو آبپز کن بعد ریش ریش کن سیب زمینی نگینی سرخ کن پیاز داغ بگیر اگه قارچ داری بریز روش و تفت بده اگرم نداشتی مهم نیست بعد مرغو با سیب زمینی با ادویه های تند بستگی به ذائقه خودت مخلوط کن و یه کم رب گوجه فرنگی بزن و بعد از اینکه خوب مخلوط شد خاموش کن و تمام 

میتونی با خیارشور و گوجه فرنگی با نون بخوری اگرم نداشتی با سبزی و نون بخور 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 
چطوریه طرز پختنش میشه دقیق بهم بگی چطور میپزی

البته عزیزم ولی این مدل غذا رواز خودم دراوردم😂

مرغ رو که میزاری بجوشه تا هورموناش گرفته شه رو میریزم تو ماهیتابه البته قبلش تیکه تیکه‌اش میکنم

و پیاز رو ریز ریز میکنم تو ماهیتابه تفتش میدم و بعد تیکه های مرغ رو اضافه میکنم یکم تفتش میدم اونم و بعد زرد چوبه یا ادویه هر کدوم ذائقه ات هست بهش اضافه کن (من زرد چوبه استفاده میکنم چون بهتره) و به مقدار لازم رب رو میریزم و اونم یه تفت دیگه میدم

سیب زمینی هم خورد میکنم با تیکه های نسبتا درشت و اونم بهش اضافه میکنم

بعدش یکم آب میریزم تو ماهیتابه که هم پخته شه هم لعاب بده و درشو میزارم حدود نیم ساعت حاضره😁❤

ARMY