نه اصلا من که بهوش اومدم فکر میکردم تو خونه خوابم ولی بعدش مدام میومدن بالا سرم میگفتن نفس بکش خوبی ...
چقدددد عالی من فقط از همین میترسم
بعد اصلا درد نداشتی؟دوست منم عمل کرد میگفت اصلا درد ندارم ولی بعضیا میگفتن درد داشتیم
اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم میگن نباید تا ی هفته زیاد با گوشی کار کنی برو استراحت کن ایشالا ک عالی میشه
اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم
چقدددد عالی من فقط از همین میترسم بعد اصلا درد نداشتی؟دوست منم عمل کرد میگفت اصلا درد ندارم و ...
منم میترسیدم تا صبح خوابم نبرد ولی وقتی رفتم هیچی نفهمیدم اینکه کی بیهوش شدم و کی بهوش اومدم اصلا هم درد نداشتم خداروشکر خیلی خوب بود نمیدونم چرا بعضیا درد دارن
خیلیییی من وقتی تصمیم گرفتم هزینش ۸تومن بود دیگه نرفتم بیخیال شدم که دیگه الان با این قیمت رفتم🤦🏻 ...
آره من یه وقتایی خودم نمیخواستم الان میخوام شوهرم نمیخواد بینیم قوز یا شکستگی نداره فقط میخوام عملی وکوچیکتر بشه..اونم میگه این پولو بذار واسه طلا همین خوبه
خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم