2777
2789
عنوان

بنظرتون اگه مجرد باشی و ی نی نی بگیری ب سرپرستی کار درستیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 108 پست
دوس دارم از بدو تولدش خودم تربیتش کنم که آسیبی ندیده باشه چون آسیبی که تو کودکی پیش میاد هیچ وقت درس ...

با این اوصاف بعید میدونم بهزیستی بچه رو به مادر بسپره، بچه های کوچک تر رو به خانواده هایی که بچه ندارند میدن.

اختیست، تلفظ فرانسه ی آرتیست(هنرمند) هست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میدن حتی خیلی وقت پیشا تو ماه عسل یکی از بازیگرای خانم مجرد که بالای 30سال بود و یه دختر به فرزن ...

پس بگیرید. من حرفی ندارم.

۲ تا هم بگیزید اگه دادن.😊

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
فقط به کسی که زن و مرد باشن یعنی هردوتاشون باشن میدن

خیر میدن تازه تو الویت دوم هستن یعنی نسبت به خانواده هایی که خودشون بچه دارن و بچه میخوان باز تو الویتن ولی فقط خانمها و بالای 30 سال حتی تو ماه عسلم یه خانم بازیگری که اینکارو کرده آوردن

مستند؟! کدوم قانون رو میگین اخه ؟؟؟  

بله همسرم کارش همینه. هر خانواده ای میخواد سرپرستی بچه به عهده بگیره براشون میره تحقیقات تا مشخص بشه صلاحیت دارن یا نه. و میگه دیگه قانونی وجود نداره که باید چیزی به نام بچه بشه. فقط اون بچه هم باید از تمام اموال پدرومادر ارث ببره

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️
اینایی که گفتن نمیدن اشتباه میگن خانم بالای سی سال اگر شرایط داشته باشه میتونه  منتها سرپرست ...

درسته اینم تو ذهنم هست که از دور کمکشون کنم میترسم خودم چیزیم بشه  دوباره بچم تنها بشه آخه

یعنی کامل تحویلش میدن ؟ همون چیزی به نام زدنم داره قاعدتا 

آره از لحاظ به نام زدن عدم سوپیشینه اوو کلی چیزه دیگه قطعا اونا هنوز مهمه به چشم دیدم ولی به خانمای مجرد میدن ولی مردای مجرد نه

درسته اینم تو ذهنم هست که از دور کمکشون کنم میترسم خودم چیزیم بشه  دوباره بچم تنها بشه آخه

خیلی هم دور نیست چون اجازه دیدار و حتی بعضا تولد گرفتن و ...هم میدن به حامی بچه 

عزیزم، توکل به خدا، این فکرا رو هر کسی راجع به بچه ی خودش هم میتونه بکنه. نگران نباش. خیره ایشالا. 

من و همسرم تصمیم داریم شرایطمون که به یه ثبات نسبی رسید به جای بچه به دنیا آوردن، سرپرست یه بچه ی بی سرپرست بشیم.

اختیست، تلفظ فرانسه ی آرتیست(هنرمند) هست.