2777
2789

من نمیدونم ب مجرد هم نی نی میدن یا  ن اما من خیلی دوس داشتم همیشه که ب بچه های بی سرپرست کمک کنم و ب دلایلی هم اصلا ب ازدواج فک نمیکنم بنطرتون اگه همه چی اوکی شه و بدن واسه نی نی بد نمیشه که پدر نداره؟ محبت من جای  محبت پدریو براش میگیره ینی؟ ی وقت بابای بقیه رو ببینه حسرت نخوره

فقط به کسی که زن و مرد باشن یعنی هردوتاشون باشن میدن

#کورد_کرمانشاه ✌ ❤                                                                                                                                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه بودم یه بچه ی دو‌سال به بالا رو فرزند خودم میکردم که بدونم امکانش خیلی کم بود هم پدر داشته باشه هم مادر و خب با خیال راحت براش مادری میکردم و زندگیمو شیرین تر میکرد.😍

اختیست، تلفظ فرانسه ی آرتیست(هنرمند) هست.
فقط به کسی که زن و مرد باشن یعنی هردوتاشون باشن میدن

من یه جایی خوندم بالای ۳۵ سال به خانم مجرد هم میدن نمیدونم تا جه حد درسته

یک عدد خواهر مولا غلط‌گیر هستم.بذار به جای بزار/ تکیه کلام به جای تیکه کلام/ عزا به عذا/ عذاب به جای عزاب/ لطفا به جای لطفن/ سؤال به جای سئوال/ غذا یعنی طعام، خوراکی/ قضا یعنی قسمت و روزی (نماز قضا هم اینطوری نوشته میشه)/ برعلیه اشتباه هست به جاش بگیم بر ضد یا علیه/ گزاردن یعنی انجام دادن، به جا آوردن ما سپاسگزار و شکرگزاریم/ گذاشتن یعنی قرار دادن/ بارگذاری به جای بارگزاری/ راجع‌به به‌ جای راجب/ سعی به جای سیع/ مشق به جای مقش/ توجیه به جای توجیح/ در به جای درب ❤ معتقد به فارسی نگاری درصورت وجود کلمات معادل فارسی هستم.❤ یه صلوات برای سلامتی امام زمان عج میفرستی؟🌱.دعا کنید به آرزوم برسم🦋

یه والد داشتن بهتر از هیچی هست همین که مادر داشته باشه میتونه زندگیشو عوض کنه...خیلی کار خیر و خوبیه اگه قصد ازدواج نداری یا ازدواج فعلا اولویتت نیست کلی هم ثواب میکنی...به خانمای مجرد تحت شرایط میدن فکر کنم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم