2777
2789
عنوان

میخام برم پرورشگاه

291 بازدید | 8 پست

خواهرم دکترای روانشناسی کودکان داره هفته ای یکبار میره پیششون خیلی مهربونن یکیشون رو تعریف میکنه میگه اینقدر این دختر ماشاءالله باهوشه میگه سرزبون داره میگه حتی سربه سرمنم میزاره کلی میخندونتم قبلا جای دیگه رفته بودم چندسال پیش یه پسربچه بهم گفت مامان من میشی دلم خون شد دیگه نتونستم برم ولی از اونموقع سالها گذشته الان اینجا جای دیگه ای هستش کلی براشون خوراکی گرفتم برم ببینمشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم 🥺♥️ منم خیلی دوستشون دارم ولی طاقت دیدنشونو ندارم 😢♥️

اتفاقا خیلی خوشحال میشن بریم پیششون اما اجازه نمیدن کسی بره چون خواهرم رو میشناسن منم تونستم برم 

برو که اونا سرشار اززندگی وپاکی ان  انشالله منم روز بتونم ی بچه به فرزندگی قبول کنم☺

منم خیلی دوس دارم بگیرم اما شوهرم راضی نیست بچه هم ندارم 

شما بچه دار نمیشید؟

منم خیلی دوس دارم بگیرم اما شوهرم راضی نیست بچه هم ندارم  شما بچه دار نمیشید؟

مجردمممم ولی الان دوساله آرزومه 

تازه دلم میخواد خودم ۴تابچه داشته باشم چهارمی رو ازپروشگاه بیارم👨‍🦯اصلا فکرکردن بهش حس خوب بهم میده

مجردمممم ولی الان دوساله آرزومه  تازه دلم میخواد خودم ۴تابچه داشته باشم چهارمی رو ازپروشگاه بی ...

آره اینقدر شیرینن و با ادبن آدم کیف میکنه میبینتشون معصوم هستند خدا که به من فرزندی نداد شاید تو طالعم هستش که فرزندی به سرپرستی بگیرم دعا کن برام