2777
2789

من تقدیم میکنم به مامانم 

خیلی دوستت دارم مامان گلم تو عمر وزیبایی وجوانیت فدای جوانی من کردی تا ابد تک‌ستاره قلب منی

https://hitsound.ir/28466/آهنگ-گیتار-گلی-لج-نکنی-جون/

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 

خیلی بد بود آهنگش به هیچکی تقدیم نمیکنم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد بود آهنگش به هیچکی تقدیم نمیکنم

تو تنها ادمی هستی میگی این اهنگ‌بده حتی کسانی که اهنگ‌گوش نمیدن این اهنگو میپسندن

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 
تو تنها ادمی هستی میگی این اهنگ‌بده حتی کسانی که اهنگ‌گوش نمیدن این اهنگو میپسندن

بنظر من ک در حد سرودای مدرسس☺️

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بنظر من ک در حد سرودای مدرسس☺️

بع عشق نی نیت گوش بده

وقتی ببنیش برای اولین بار ضربان دلت میره بالای صد