2777
2789
عنوان

کسی لازانیا حرفه ای و عالی بلده؟

1496 بازدید | 23 پست

سلام به همه ،اگه بلدین بیزحمت یاد میدین ، تاحالا خودم درست نکردم نمیدونم چجور درست کنم عاالی بشه ،سسشم یاد بدین مهربونا🌻🌻

چیزی که من بلدم. دستور اصلی لازانیا نیست ولی عالی میشه

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواد گوشت و لازانیا رو لایه لایه میچینی دیگه

ادویه های گوشتت خوب باشه و حتما اویشن و فلفل دلمه و قارچ بزن

سس هم آردسفید و شیر و کره و کمی نمکه

جدای از روی لازانیا، تو هرلایه هم یکمی سس و پنیر بریز حتما

یاد بده درست کنیم دعات کنیم،همه بیان روشاشونو یاد بدن🌻🌻

سینه مرغ. رو بذار. با. زردچوبه. و. پودر سیر و نمک آبپز شده. بعد سیب زمینی حبه ای خرد کن سرخ کن. بعد مرغ رو ریش کن بذار خنک شده. بعد قارچ و فلفل دلمه رو خرد میکنی. تفت میدی....بعد همه رو مخاط میکنی تهش بهش. ذرت آب پز. اضافه میکنی بعد. یه کاسه. پرآب جوش.  رو برمی‌داری توش. چند قاشق. رب می‌ریزی. تو آب حل میکنی بعد به مواد اضافه میکنی.  برای ادویه هم.  نمک. فلفل.  زرد حوله یکم آویشن و پودر سیر...

بعد. ورقه ها رو پهن میکنی...یه لایه پنیر. یه لایه. مواد   به همین منوال

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱