2777
2789

بهتره پوست میوه رو جدا کنی تا لواشکت یکنواخت و صاف بشه 

بعد پختن بریز داخل میکسر یا با گوشت کوب برقی پوره کن

مایع نباید زیاد غلیظ باشه تا ترک نخوره 

زیرش نایلون بنداز 

کمی نمک و کمی شکر طعم ش رو بهتر میکنه

نذار زیادی خشک بشه

ضخیم نریز

بهتره پوست میوه رو جدا کنی تا لواشکت یکنواخت و صاف بشه  بعد پختن بریز داخل میکسر یا با گوشت کو ...

فدات عزیزم

چه نکته هایییی مشخصه کدبانویییی هستی

بله لواشکهام ترک میخوره،غلظتش چقدر باشه مثلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدات عزیزم چه نکته هایییی مشخصه کدبانویییی هستی بله لواشکهام ترک میخوره،غلظتش چقدر باشه مثلا

😘

چطوری بگم غلظت رو آخه 🤣🤣

مثل رب گوجه  غلیظ نباشه ، مثل رب انار کارخونه ای باشه مثلا 

ضخیم هم بریزی ترک میخوره

اول میوه رو میپزم حسابی بعدش از داخل الک رد میکنم که پوست و هسته میوه جدا بشه و غلظتش مناسب بشه 

نایلون یا سفره یا سینی رو با فرچه یکم چرب کن که نچسبه و راحت جدا بشه بعد بزار تو آفتاب نمک هم موقعی که از الک رد کردی بریز اگه شل بود بزار یکم دیگه بجوشه  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

لواشک هلو خوب میشه به نظرتون ممنون از راهنماییتون

آره عزیزم عالی میشه اول بزار حسابی بپزه بعد هم از الک رد کن بهش نمک و شکر بزن عالی میشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

واقعا با زردالو یا سیب خوبه

آره 

زردآلو که عالیه 

هلو طعم خاصی نداره به تنهایی 

اگر هسته جدا باشه ، مادر بزرگ من گردو میذاشت جای هسته ش ، خشک میکرد ، بچه بودیم دوست داشتیم ، ولی سفت بود یکم 

آلو هم خوبه برای لواشک و البته انار 

اول میوه هارو خوب بپز با یه کوچولو اب.بسته به نوع میوه اب کم و زیاد کن.بعدش نمک بزن. و میتونی برای اینکه ترش بشه رب نارنج یا الوچه یا رب انار بزنی.هر چی دوستداری.من هلو رو با کمی البالو و رب نارنج قاطی میکنم.عالیه.عکسای بالا لواشکای خودمه که هر سال سه یا ۴ بار تو اون مقدار درست میکنم.فریز میکنم برای طول سالم.

خدایا مددی...
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز