یکم پیش یه تاپیکی دیدم یه دختر خانومی میگفت رفته خونه دوسپسرش بعد فهمیده اونجا دوربین مدار بسته داشت ...
اون داشت تبلیغ میکرد دوربین هارو 😂😂
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیززم😍با اونی که زدی سوزوندیش؟ 😂خداروشکر بقیه پسرا از بلاهای تو در امانن
نه عشقم اینا برا قبله.
با همونی ک تو رابطه بودم🤗😅😅
{یک عدد ارمی هستم:ارتشبی تی اسانجا و اینجا و همجا} بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
قسمت دوربین لامپی لینک بود از بقیه بولد تر بود من زدم روش دیدم تبلیغه
نه با این خیلی اوکیم فقط در حد فحش دادن بهش بدی کردم همینه بوخدا🥺😂😂
{یک عدد ارمی هستم:ارتشبی تی اسانجا و اینجا و همجا} بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
عزیزم 😂باورش سخته ولی چون تویی دیگه چیزی نمیگم😂خوشبخت باشی مهربونم😍
فدات😂😂😂😂❤
مرسی عزیزم همچنین❣😍