2777
2789

چن دقیقه پیش داشتم یه مطلب تو نت میخوندم یهو رفتم تو یه صفحه ی فارس نیوز که راجب کی پاپ و رپ میز گرد تشکیل داده بودن

حالا خود کارشناس ها زیاد توهین نکرده بودن خداروشکر و یکم رعایت کرده بودن حداقل یه ذره

ولی تو کامنتا یه سریا با اسم مذهب و دین یه توهین هایی کرده بودن و یه حرف های تند و زشتی به طرفدارای این سبک موسیقی زده بودن که راستش من خودم به شخصه خجالت کشیدم خیلی دلم میخاست بگم که اگه خود پیامبر میدید مسلموناش همچین چیزایی رو دارن به خواهرا و برادرای دینی خودشون میزنن چی میگف. اخه اینجوری چهره ی مسلمونا رو هم خراب میکنن

و واقعا راستش دلم گرفت😔🤒خداییش با این اوضاع تموم دلخوشیمون همین چهارتا آهنگ شاده که اونم اینجوری چپ و راست هی تحقیر و توهین میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهنگ های کی و انتقادمیکردن ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

حالا تو که فکر می کنی شاد و ظاهرش قشنگه و خوبه و .. 

یبار برو راجع بهش تحقیق کن 

ببین پشت و فلسفه اش چیه 

چه بسا فقط ظاهر خوبی داره !

بسم الله الرحمن الرحیم ...عواقب ترک امر به معروف و نهی از منکرقیامت برای ما سخت خواهد شد؛چون در خیلی از گناهانی که خودمون مُرتکب نشدیم شریک هستیم!👈 به اِستناد روایاتی از پیامبر اکرم صلوات الله علیه میفرماید:کسی که امر به معروف و نهی از منکر نکند،در گناه دیگران شریک استخصال ص 138 و وسائل الشیعہدر روز قیامت همه به حال کسانی غبطه خواهند خورد که:۱_ دائم نعمتهای خدا را به یاد مردم بیاورند۲_ امر به معروف کنند۳_ نهی از منکر کنند( برگرفته از کلام پیامبر اکرم صلوات الله علیه ، مستدرک الوسایل ج ۱۲ ص ۱۸۲) خواهرای عزیزم برید یاد بگیرید این واجب ... از خدا نمی ترسیم ولی از مردم بدجوری می ترسیم یعنی حاضر نیستیم یه فوش برای امام زمانمون بخوریم! [روایت رطب خورده دروغه لطفا دیگه استفاده نکنید] احتمال تاثیر همیشه هست بعضی‌ از گناهـان یه‌جوری‌بین‌مون عادی شدن،که‌تا به‌طرف‌میگی‌،چرااینکاروانجام‌میدی !؟میگه:«همـه»‌انجام‌میدن،حالابرامن‌عیبه.این‌خیلی‌چیز خطرناکیهبه‌این‌افرادباید‌‌گفت:اون‌دنیا‌دیگه‌، «همــه» قرارنیست‌بجای توبرن‌ جهنم، تو خودت بایدبری.!یادمون‌نره:خودمون‌مسئول‌‌کارهایی‌که می کنیم هستیم...ای آفتاب حسن برو آ دمی زابر کان چهره مشعشع تابانم آرزوست

من کسایی و دیدم با همین کیپاپ اعتماد بنفس و امید ب زندگیشون رفته بالا 

اگه ار ارمیا بپرسید چرا کیپاپو دوس دارید میگن چون یادمون میدن خودمونو دوست داشته باشیم!

البته من کساییم دیدم ک توی کیپاپ زیاده روی میکنن ک اینا مشکل از خودشونه نه کیپاپ!

حالا تو که فکر می کنی شاد و ظاهرش قشنگه و خوبه و ..  یبار برو راجع بهش تحقیق کن  ببین پش ...

دیدیم

اونا کلی سختی کشیدن ک رسیدن ب مقامای بسیار بالا. پشت اینا فقط سختی وجود داره اونم بخاطر سیستم وحشیانه کی‌پاپ..💔

وگرنه مقصر نیستن خودشون 

کیدرامراعظم‌سایت‌می‌باشم🗿🤌🏻!-<Entj>

ای بابا ولله اگه به چپو راست اونا بربخوره اینقد غصه نخور

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
حالا تو که فکر می کنی شاد و ظاهرش قشنگه و خوبه و ..  یبار برو راجع بهش تحقیق کن  ببین پش ...

مثلا شما چ بدی توش میبینی؟ یکم همجنسگرایی داره اما بیشتریا ب خاطر اون اعتماد ب نفسی ک اهنگا بهشون میده توجه دارن ن این چیزا

خب هرچیزی مطلقا وصددرصد خوب نیست وممکنه بدی هاییم داشته باشه ولی خوبه که تاثیرات مثبت بگیریم ازش...

البته من خودم آهنگاشو نشنیدم وآرمی نیستم

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
مثلا شما چ بدی توش میبینی؟ یکم همجنسگرایی داره اما بیشتریا ب خاطر اون اعتماد ب نفسی ک اهنگا بهشون می ...

همجنسگرایی نیستتتتتت! برومنس

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷