2777
2789
عنوان

گواهی رانندگی ب خود زنی دست توجه میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4218 بازدید | 39 پست
اول اینکه گیر نمیدن بعد اینکه یعنی چی میگردن؟ یعنی افسر قبل ازینکه امتحان بگیره بازرسی بدنی میکنه؟😂

پسرا رو ک شنیدم نگاه میکنن بدنشونو ولی خانوما رو نمیدونم یکی خود زنی داشته گفتن دائمی گواهی نمیدیم و فقط واس یه سال میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم تاتو داشت و برای گواهینامه پایه دو میخاس ثبت نام کنه فرستادنش مشهد . تمام بدنش رو مشهد باز کامل برسی کردن و مدت اعتبار گواهینامه پایه دوش ۷ ساله هست ۳۰۰ تومنم جریمش کردن

وا زمان ما اینطوری نبود فقط معاینه چشم بود

ن دیگ من ی سال و نیم پیش گرفتم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌معاینه‌چشمی

بعلاوه استینتو تا بالا میزنی و مچتو هی تاب میدی جلوشون ببینین دستت مشکلی نداره 

دارن عزیزم.دوستم تتو داشت،شک کردن،اذیتش کردن.اخبارن اعلام کرد. تتو شده ناهنجاری اجتماعی

از کی همچین قانونی اومده؟؟

زمان ما فقط یه معاینه چشم پزشکی بود

همین

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ن چرا بگردن؟

دکتر ک میری برا اینکه بفهمی گروه خونت چیه و برا بینایی سنجی فقط میگه دستتو تکون بده و پاتو تکون بده ک ببینم...

برا این ک اگ کسی پا و دستش مشکل داشته باشه مثلا تو گواهینامش قید بشه ک فقط سوار ماشین اتومات باید بشه همونطور ک اگ چش کسی ضعیف باشه تو گواهینامه میزنن حتما حین رانندگی عینک باید بزنی ...

من قبل عید ثبتنام کردم اینجوری بود