2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم یکی بهتره؟

72 بازدید | 4 پست

من امسال میرم دهم رشته تجربی میخوام برم آزمون نمونه دولتی ثبت نام کردمه اگه در بیام به نظرتون برم نمونه دولتی یا دولتی؟ اون مدرسه دولتی هم معلمای خیلی خوبی داره جز مدرسه ها خوب هستش . اما نمونه دولتی خیلی سختگیره باید بشینم درسا که اصن تو کنکور نمیان باید وقت بزارم براشون اینجور برا درسا تخصصی وقت کم میارم😢به نظرتون اگه بخوام برم نمونه وقتم تلف نکردمه😭

[QUOTE=241619718]منم نمونه دولتی بودم اصلا درس اضافه نمیدن که. تیزهوشانه که دو سه تا کتاب اضافی میدن بچه ها[/QUOTE نه خب سختگیری نمونه دولتی خیلی بیشتر از مدارس معمولیه من خودم الان متوسطه اول نمونه دولتی بودم با اینکه کردنا بود ولی نسبت به مدارس دیگه سخت گیر تر بودن 

من ۶ سال نمونه دولتی بودم فرقی با مدارس عادی نداشت 

نقطه قوتی که داشت این بود که سطح بچه ها توی مدرسه نسبت به مدارس عادی بالاتره مثلا ما تو مدرسمون معدل ۱۹.۸۰ اصلا جزو سه نفر اول مدرسه هم نمیشد اما بقیه مدارس حتی نفر اولشون هم پایین تر از این معدل رو داشت 

تنها تفاوتی که من دیدم همین سطح بچه ها بود وگرنه چیز دیگه ای از نظرم نبود و اینکه خب مسلما چون سطح بچه ها بالاتره معلم ها زودتر جلو میرن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۶ سال نمونه دولتی بودم فرقی با مدارس عادی نداشت  نقطه قوتی که داشت این بود که سطح بچه ها تو ...

خب اینم دولتی هم مدرسه ب خیلی خوبیه بیشتر بچه هاش زرنگن بعد از نمونه دولتی و تیزهوشان بهترین مدرسه هست تو شهرمون نمیدونم حالا موندم توش که بازم برا  آزمون نمونه بخونم یا کلا بیخیالش بشم برم مدرسه عادی