2777
2789

در طول روز شاید ۱ دیقه ارامش ندارم همش حزص میخورم مخصوصا از دست مادرشوهر و خانواده ی شوهر عفریته های کثیف 

از اول ازدواج تا الان ی روسری برام نخریدن هیچ رسمیو برام احرا نکردن ن سرویس طلا ن عیدی ن کادو ن شاباش حتی برا نامزدی منو شاباش نکردن هیچکدوم گفتن پول نیوردیم باخودمون.... پول لباس عروس و قنچه های نامزدیمو خودم دادم حتی بعد عروسیم کلی دقم دادن و حرصم میدن هنوزم 

هیچوقت نمیبخشمشون هیچوقت ازشون متنفرررررررم حالم ازشون بهم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هممون همینیم اما هی گفتنش چه دردی رو دوا میکنه .. 

فقط به این فکر میکنم ک بهتر منتی سرم ندارن ....هرچند همین ک عروسشون شدم منت دارن ک پسرشون گرفته منو اما اعتقاد دارم هرکس به نحوی نتیجه اعمالشو میبینه 

از اونطرف هم خوبیهایی دارن ک بازهم خدا بهشون اجر بده 

سیاست من در کل دوری و دوستی بدون توقع ازشون با حترام برخورد کردن .صمیمی نمیشم درددل نمیکنم گله هم نمیکنم ....کمک هم مثل سابق نمیکنم خبر نمیگیریم فضولی نمیکنم تو زندگیشون اونا هم متقابلن همینطورن

آنتی ویروس خانواده شوهر به خودم وصل کردم

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!