من قیافم متوسط بع پایینه ولی نمیدونم چرا خیلی اعتماد به نفس دارم 🤣🤣🤣🤣 شاید می خوام قیافمو جبران کنم نمیدونم .😅 یع وقتایی هم با خودم فکر می کنم پسرا که بهت نگاه نمی کنن پس راحت باش😂
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اعتماد به نفس به این معنی نیست و خوشگل باشی و از خودت خوشت بیاد
اعتماد به نفس یعنی هر جوری هستی خودتو بپذیری و دوست داشته باشی خودتو
بچه که بودم انقدر انیمیشن بامبی رو دوست داشتم که هیچ کس اجازه نداشت بیتا صدام کنه و همه رو مجبور کرده بودم بامبی صدام کنن خلاصه که هنوز که هنوزه خیلیا بهم میگن بامبی😂و اسم کاربریمم به خاطر همونه 😍
مطمعا باش این اعتماد به نفست خیلی بیشتر جذابه تا چهره....
اینو از تجربه من بپذیر!
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!