2777
2789
عنوان

به نظرتون من نرمالم؟😂

106 بازدید | 11 پست

من قیافم متوسط بع پایینه ولی نمیدونم چرا خیلی اعتماد به نفس دارم 🤣🤣🤣🤣 شاید می خوام قیافمو جبران کنم نمیدونم .😅 یع وقتایی هم با خودم فکر می کنم پسرا که بهت نگاه نمی کنن پس راحت باش😂

کار خوبی می‌کنی😂👍🏻

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

هرکسی خوشگلی خودشو داره

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد به نفس به این معنی نیست و خوشگل باشی و از خودت خوشت بیاد

اعتماد به نفس یعنی هر جوری هستی خودتو بپذیری و دوست داشته باشی خودتو 

بچه که بودم انقدر انیمیشن بامبی رو دوست داشتم که هیچ کس اجازه نداشت بیتا صدام کنه و همه رو مجبور کرده بودم بامبی صدام کنن خلاصه که هنوز که هنوزه خیلیا بهم میگن بامبی😂 و اسم کاربریمم به خاطر همونه 😍

مطمعا باش این اعتماد به نفست خیلی بیشتر جذابه تا چهره....

اینو از تجربه من بپذیر!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!