2777
2789

سلام خانما کسی بوده شوهرش اسپرمش کم وتحرکم کم باشه بدون ivfباردار شده باشه؟؟؟لطفا اگر راه حل دارین بگید و اگر شیراز دکتر خوب سراغ دارین بگین 

عزیزم دکتر خوب بگرد پیدا کن

اینجا اکثرا تبلیغه همه چیز مخصوصا تو پیشنهاد دکتر

بعدهم مگه دکترن که پیشنهاد بدن چی خوبه 

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم میگفت این مشکل اکثرا ۹۰ درصد با دارو بین دوماه یا شش ماه حل میشه نگزان نباش

شاید واسه شما چیز دیگه بوده. 

من الان همسرم یکسال بیشتره میخوره اما... باردار نمیشم

خسته شدم واقعا

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
دکترم میگفت این مشکل اکثرا ۹۰ درصد با دارو بین دوماه یا شش ماه حل میشه نگزان نباش

دکتر من گفت خیلی تحرک کم داره و دوماه دارو میدم اگر نتیجه نداد باید iuiکنی و بعدش اگر نتیجه نداد ivf ولی من گفتم با دارو خوب بشه اگر بشه 

اینم لیست دارو

اسپریژن

ال کارنتین

ویتامین ای سی زینک فولیک اسید

سلنیوم

ویتامین های گروه ب

البته مکمل اول ترکیبات بقیه رو داره. ما برای افزایش دوز و تقویت بیشتر بعدی ها رو هم استفاده میکنیم

عرق کاسنی ناشتا

برگ کاسنی هر روز یه قاشق مربا خوری

خرما موز شکلات تلخ... 

عسل و زنجبیل و دارچین

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
دکتر من گفت خیلی تحرک کم داره و دوماه دارو میدم اگر نتیجه نداد باید iuiکنی و بعدش اگر نتیجه نداد ivf ...

ان شاءالله طبیعی نتیجه بگیری. ای یو ای ساده است و احتمال بارداریت بالاتره. چون اسپرم رو شستشو میدن تحرکش خوب میشه. وقتی مستقیم تو رحمت بریزن دیگه تعدادش هم مهم نیست

دکتر من گفت خیلی تحرک کم داره و دوماه دارو میدم اگر نتیجه نداد باید iuiکنی و بعدش اگر نتیجه نداد ivf ...

ببین قشنگ یادمه وقتی شوهرم رفت ازمایشگاه جواب ازمایشش رو بگیره بهش گفتن طبیعی بچه دار نمیشی باید ای یو ای کنی و شوهرم چقدر نازاحت بود و گریه کرد عصرش رفتیم دکتر دکتر گفت نه به اونجا نمیرسه انقدر حاد نیست فعلا برای دوماه دارو میدم ببینم چی میشه و ۴۰ روز بعدش تست حاملگی من مثبت شد یعنی به دوماه هم نکشید....انشالله که شما هم با همین دارو ها زود جواب بگیری