2821
2789
از ۹ صبح تا ۵ عصر، ساعت کارم خوبه ولی من همیشه در حال انجام دادن کارهای مختلفم، دلم نمی‌خواد کارای خ ...

بنظر خودت ساعت کاریت زیاد نیست؟ واقعا وقتی برای تفریح و استراحتت نمی‌مونه منم جای شما باشم همیشه خسته ام. مثلا حتی اگه تا دو عصر هم بود، می‌تونستی بیای یک ساعتی استراحت کنی عصر کاراتو انجام بدی، مخصوصا اگه پای یه نی نی ناز به خونه ات باز بشه دیگه وقتی برات نمی‌مونه اصلااا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من همسرم فوت شده ولی اشتباه می کنی این طوری داعون می شی 

خدا رحمتشون کنه🥺واقعا نمی‌دونم چیکار کنم، هر جور می‌خوام مدیریت کنم حجم کارامو کم کنم، نمیشه

God help me to be strong enough not to lie to myself 
بنظر خودت ساعت کاریت زیاد نیست؟ واقعا وقتی برای تفریح و استراحتت نمی‌مونه منم جای شما باشم همیشه خست ...

والا ۸ ساعته ولی چون از ۹ میایم خیلی طولانی میشه، ادارات از ۷ میان نهایتا ۱۵ میرن مال ما نیمه خصوصیه، اسیرم😭😭😭 فکر کنم بخوام بچه دار بشم کلا باید قید کار رو بزنم

والا ۸ ساعته ولی چون از ۹ میایم خیلی طولانی میشه، ادارات از ۷ میان نهایتا ۱۵ میرن مال ما نیمه خصوصیه ...

ان شاالله یه کار خیلی خوب پیدا میکنی، راستی غلظت خون یا کمخونی نداری؟ اینم چک کن گاهی خستگیای زیاد برای ایناست، یا مال سردی زیاد بدنه

ان شاالله یه کار خیلی خوب پیدا میکنی، راستی غلظت خون یا کمخونی نداری؟ اینم چک کن گاهی خستگیای زیاد ب ...

سردی بدنم زیاده، چون تو رژیمم همش دارم سالاد و پروتئین میخورم، الان چند روز رفتم تو اصلاح رژیم، بدن درد هم گرفتم ولی خوابم هم کمه، شبی ۴یا ۵ ساعت