2777
2789
عنوان

کنکوریا کمک🥺🙏🏻

80 بازدید | 9 پست

سلام من سه ساله پشت کنکور موندم و امسال آخرین سالیه که میخوام کنکور بدم و راستش چیز زیادی نخوندم 

منطقه سه هستم 

میشه بپرسم با رتبه ۳۰ هزار امیدی به قبولیم هست تویه یه دانشگاه روازانه

رشتمم انسانیه😁

رشته ای که قبول میشم برام مهم نیست فقط دانشگاش روزانه باشه؟ 

پارسال رتبه دوستم ۳۰ هزار بود آمار دانشگاه کردستان روزانه قبول شد ولی ما رشتمون ریاضیه

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=241597714]اره میشی دوستم رتبش فک کنم‌۹۰ هزار شد یه رشته ای آورد😐[/QUOچه رشته ای و کدوم شهر ق ...

رشتش یادم نیس ولی شهرخودمون قبول شد

توام سرجلسه دقت کن و سوال های شک دار رو جواب نده رتبت بهتر میشه من پارسال کاملا صفر رفتم سرجلسه رتبم ۲۹ هزار شد

چی بگم والا
رشتش یادم نیس ولی شهرخودمون قبول شد توام سرجلسه دقت کن و سوال های شک دار رو جواب نده رتبت بهتر میشه ...

ممنون عزیز که امید دادی بهم تو این روزا واقعا به یه امید کمی هم که شده احتیاج دارم🥺🙏🏻♥

ممنون عزیز که امید دادی بهم تو این روزا واقعا به یه امید کمی هم که شده احتیاج دارم🥺🙏🏻♥

چی خوندی ایدا

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

منم انسانیم

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش