2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم یعنی همون روز باید بری ورزش کنی 

میتونی از همون روز بری 

میتونی از روز بعدش بری 

بعضی باشگاه ها زوج و فرد داره 

منم میخوام الان برم ثبت نام کنم

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

میتونی از همون روز بری  میتونی از روز بعدش بری  بعضی باشگاه ها زوج و فرد داره  منم ...

عزیزم من امروز گلوم درد می‌کنه یکم ناخوشم ، قراره مامانم اینا بیان دنبالم ببرنم ثبت نام کنم حالا بهشون بگم که ناخوشم یا هیچی نگم ...البته خیلی هم حالم بد نیست میتونم راه برم کارام انجام بدم حالا برم امروز یا یه روز دیگه که بهتر شدم 

هزینه ماهانه رو میدی  ثبت نام که میکنی  همون روز اگه شرایطشو داری میتونی بری  باشگا ...

خب من امروز گلودرد دارم یکم ناخوشم مامانم اینا قراره بیان دنبالم ببرنم ثبت نام کنم حالا چی بگم بهشون بگم گلودرد شدم یه روز دیگه بیاین ؟ یا امروز برم 

عزیزم من امروز گلوم درد می‌کنه یکم ناخوشم ، قراره مامانم اینا بیان دنبالم ببرنم ثبت نام کنم حالا بهش ...

برو ثبت نامتو کن هر وقت بهتر شدی باشگاه رو شروع کن

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.