2777
2789
عنوان

کسی مثل من هست؟

634 بازدید | 96 پست

بچه‌هاجون سلام، لطفا راهنمایی‌م کنید،

من معلمم،توی کلاس وقتی بچه‌ها صداشون بالا میره و با همدیگه شلوغ‌بازی در میارن، از سر و صداشون حالم بد میشه،آب دهانم میخواد از گوشه دهان و لبم بریزه بیرون، و چشمهام حالت خمار پیدا میکنه و خوابم میگیره، اونقدر حالم بد میشه و دچار بدن‌دردی میشم که نگو.

توی خونه هم همین‌طور، اگه یه چیزی بیفته و صدای بدی ازش دربیاد یا همسرم که تن صداش بلنده، با تلفن داد بزنه، سریع آب دهانم شروع میکنه اومدن و حالت فلج بهم دست میده، میفتم و باید خواب برم تا یکم بهتر بشم.

تا حالا خیلی دکتر رفتم، ام‌آر‌آی دادم، ولی هیچ تشخیصی برام نبوده، به نظرتون بیماری یا مشکلم چی هست؟ چه کنم راه چاره‌ام چیه؟

کسی مثل من بوده که درمان شده باشه؟

🌻🍃💕

فک کنم از عصابت باشه

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈

حتما به عصابت ربط داره میخای پیش روانپزشک برو حتما 

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم از عصابت باشه

بله ضعف اعصاب که دارم متاسفانه😔، میدونم، ولی راه درمانی نداره؟

دکتراب اعصاب یه مشت دارو میدن بهم که هیچ کمکی به بهبود درد و مشکلم نمیکنه

🌻🍃💕
پس فقط ارامش . سعی کن در محیط پر سر و صدا قرار نگیری  

نمیشه، محیط و سر و صدا و اینا برای بقیه یه چیز عادیه، اینجوری اطرافیانم خیلی تحت فشار قرار میگیرن، با کوچکترین صدای بلندی حالم بد میشه و میفتم🥺

🌻🍃💕
سلام همکار محترم  این حالت ریشه عصبی داره .  شما از موضوعی که نمیتوانید عنوان کنید. در ر ...

سلام عزیزم ممنونم از پاسختون، نفهمیدم اصلا، میشه راهنمایی‌م کنید؟

حل شدنیه؟

از تمام کارهای روزانه‌ام افتاده‌ام با این مشکلم،

خدا شاهده سال گذشته همسرمو فرستادم بره بازنشستگی پیش از موعدی چیزی اگه شد برام بگیره، که متاسفانه زیر بیست‌سال هستم و نمیشه

🌻🍃💕
پس فقط ارامش . سعی کن در محیط پر سر و صدا قرار نگیری  

واقعا نمیشه، بچه کوچیک اونم خیلی شیطون و پرسر و صدا، بهانه‌جووو، با کوچکترین چیزی که مخالفش باشه،میزنه زیر گریه و جیغ و ببخشید عرعر،

سر کلاس اونم با بچه‌های این دوره که هرکدوم تک‌بچه هستن و لوس ، و ناسازگار، و مدام بحث و جدل دارن،

واقعا نمیشه،خیلی سعی کردم محیط اطراف اروم نمیشه

🌻🍃💕
سلام عزیزم ممنونم از پاسختون، نفهمیدم اصلا، میشه راهنمایی‌م کنید؟ حل شدنیه؟ از تمام کارهای روزانه‌ ...

چشم با هم صحبت میکنیم  امیدوارم به نتیجه مطلوب برسیم.

اما متاسفانه الان بنده زیاد نمیتونم آن باشم .

اما قطعا با هم مشورت میکنیم .

فکر میکنم 

حل میشه .

به امید خدا 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند