2777
2789
عنوان

سفیدی مو

871 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.

ماه پنجم بارداری هستم نمیتونم موهام رنگ کنم خودم مشکلی ندارم اما هرکی میبینه فوری میگه موهات چرا اینقدر سفید شده،چیکار کنم اعصابم داغون کردن بس ک بهم گفتن

اهمیت نده کاریش نمیشه کرد فعلا

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون میشه اکستنشن کنم ک موهای مشکیم بیشتر بشه و موهای سفیدم کمتر به چشم بیاد؟

حتی اگه بهترین چسبو هم براتون استفاده کنن بازم اکستنشن ریشه ی موهارو داغون میکنه و خشک و ضعیفشون میکنه ، و شما الان توی شرایط حساسی هستید و باید بیشتر از ظاهر مراقبه سلامتیتون باشید ، واقعا نمیفهمم کسایی که اینجوری بهتون میگن هدفشون چیه که یه خانم باردار و الکی حساس میکنن!!

بعدم تار موی سفید اصلا زشت نیست و با یکم آرایش صورت کاور میشه و دیگه کسی بهش دقت نمیکنه بذار این چندماه هم به سلامتی بگذره بعد به موقعش و با خیال راحت موهاتو خوشگلتر کن  

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

تو بارداری آدم حساس هم میشه تو خونه و خانواده راحت باش حالا گاهی مهمونی میری ریمل مو هم هست البته‌ من امتحان نکردم 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو