2777
2789
عنوان

جای امپوووولم سفید و بی حس شده

179 بازدید | 6 پست

من دو شب پیش امپول نوروبیون زدم الان دیدم جاش سفید و بی حس شده ،انگار گوشتش پام تو رفته خورده شده چکار کنم 😭😭😭😭😭کسی میدونه کمکم کنه

چه قد کم حرفی شما کلا ۱۷تا نظر گذاشتی 😳

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           

منم چن سال پیش ی آمپول زدم جاش اینجوری گود شد رفت تو بعد ی مدت خودش درست شد یکی دوبارم از کسایی ک آمپول میزدن پرسیدم دلیلش چیه گفتن جای مناسبی تزریق نکرده رو عصبی چیزی زده نمی‌دونم والا

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چن سال پیش ی آمپول زدم جاش اینجوری گود شد رفت تو بعد ی مدت خودش درست شد یکی دوبارم از کسایی ک آم ...

واقعاممنوم.

خیلی ترسیدم از سرشب تازه عملم کردم خودم نمیتونستم برم تا دکتر.این سری برعکس دفعه های قبل دردش خیلی خیلی زیادم بود 

واقعاممنوم.  خیلی ترسیدم از سرشب تازه عملم کردم خودم نمیتونستم برم تا دکتر.این سری برعکس دفعه ...

الهی کمپرس گرم و سرد بزار ایشالا ک سریعا جاش خوب شه

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم