2777
2789

عزیزم دندون تب نمیاره فقط سر گرم میشه

علت تبش چیز دیگه هست 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سریع شیاف بذار

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم

عزیزم نه تب نه اسهال ربطی به دندون درآوردن نداره 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

دکتر بمن گفت هروقت تب کرد باید بیاریش نه که مبنا رو بذاری رو دندون بعدم تب دندون معمولا شدید نیس و هی گرم و سرد میشه

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز

خیر بدن عفونت داره که همچین تبی داده. برای دندون فقط سر کمی داغ میشه 

انقدر نمیره بالا 

مگر اینکه به سبب مدام دست تو دهنش گذاشتن عفونتی رو به بدنش انتقال داده باشه و تب کرده 

ببرین دکتر حتما 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

چقدر ریلکسی سریع سعی کن بیاریش پایین عزیزم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
عزیزم دندون تب نمیاره فقط سر گرم میشه علت تبش چیز دیگه هست 

چرا تب میاره بچه های من داشتن

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج