امروز رفتم استخر دوش که گرفتم یهو یه خانم که اونم داشت دوش میگرفت صدام کرد لیفش رو گرفت سمتم گفت پشتم رو لیف میکشی! من همینجوری مونده بودم رو چه حسابی اینو میگه🥴گفتم نه نمیتونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فک کنم تو اب چرکاش قشنگ خیس خورده بودن خواسته دست خالی از استخره نره بیرون 🤢😁
با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢 میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض. گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
🌹🌿بی توجه بودن را تمرین کنید🌿🌹 همانگونه که توجه کردن به هر خواسته ای آنرا وارد زندگیتان میکند، بی توجهی مانع از ورود اتفاقات منفی به زندگیتان میشود، شما با عدم توجه به نکات منفی هر شرایط، هر فرد و هر موقعیت در واقع راه ورود آنرا به زندگی خویش می بندید گویی که به کائنات میگویید برایم بی اهمیت است و قدرت آنرا در زندگیتان بی اثر می کنید. اما دقیقا زمانیکه به یک موضوع ناراحت کننده از زوایای مختلف توجه می کنید، آنرا در ذهن خویش تکرار میکنید، راجع به آن ساعتها صحبت میکنید و این روند بارها و بارها تکرار میشود به معنی این است که شما با احساسات شدید در حال توجه کردن به آن موضوع هستید و همجنس آنرا دوباره و دوباره به زندگیتان جذب خواهید کرد بنابراین وقتی اتفاق ناراحت کننده ای برایتان رخ میدهد آنرا ادامه دار نکنید، در اولین فرصت ممکن حستان را بهتر کنید، سعی کنید در موردش با هیچ کسی صحبت نکنید تا آرام آرام اثرش را از دست بدهد و این یعنی شکوه و بزرگی یک انسان که قدرت خلق و کنترل تک تک لحظات زندگیش را دارد..