2777
2789
عنوان

خدا گناهان کبیره رو میبخشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 21 پست

اگه حق الناس باشه نه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آدما خودشون نمیتونن خودشونو ببخشن .

اگه ستمی به کسی شده باشه 

یا حقی از کسی ضایع شده باشه  

یا یکی باعث بشه شرایط زندگی برای کسی سخت بشه .

کلا اصطلاحا میگن حق مردم  

هرگز بخشیدنی نیست .

اینکه نماز نخوندم 

روزه نگرفتم 

خمس. ندادم.  اینا گناه نیستن .

این یه رابطه بین خدا و خود شخص 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با توبه "واقعی" ، حتی شرک هم بخشیده میشه.

حقوق مردم باید جبران بشه. 

به خودشون داده بشه مگر اینکه یا درقیدحیات نباشه یا مفسده باشه و ... ، در این صورت باید براش صدقه بدی و دعا کنی که خدا ببخشه.

همین که قلبا پشیمون بشی میبخشه بشرط اینکه تکرار نکنید و بعدش بندگی خدا کنید رو میبخشه همه گناهان رو بجز حق الناس.تازه برای حق الناس هم اگه نمیشه رضایت گرفت هم خدا راه هایی گذاشته تا  شما برای اون فرد کار خیر و صدقه و دعا بدین تا خدا به دل اون آدم رحم بندازه و از گناهت بگذره .خدا خیلی مهربونه با همه بزرگیش و همه بدی های ما بازم منتظر مونه تا برگردیم به آغوشش .حساب کتاب خدا با حساب کتاب ما بنده های کم گذشت خیلی فرق داره

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
حق الناس نیست 

نیمه شبان خلوت است

مظهر هر رحمت است

ای شده غرق گناه

چاره درد تورا

یار نظر میکند

هرچه که هستی بیا

گرچه که پستی بیا

بنده شرم گونه را

یار نظر میکند

توبه اثر میکند

گلم صدباراگر توبه شکستی بازم خدا آغوشش برات بازه ومنتظره سمتش بری

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟