2777
2789
عنوان

پياده روي

182 بازدید | 21 پست

دوستان 40دقيقه پياده روي براي لاغري كافيه من بيشتر نميتونم برم خسته ميشم 

عضو گروه قرمز❤                                                               وزن فعلی:۱۲۰❤وزن هدف:۷۰            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کافیه ولی به شرطی که تند باشه به طوری که ضربان قلبت بره بالا و عرق کنی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

+ تغذیه ی کم کربوهیدرات و پر پروتئین. بله 

من روزي 400 كالري مصرف ميكنم تغذيه كم دارم 

عضو گروه قرمز❤                                                               وزن فعلی:۱۲۰❤وزن هدف:۷۰            
بله کافیه ولی به شرطی که تند باشه به طوری که ضربان قلبت بره بالا و عرق کنی

من وزنم خيلي بالاست زياد نميتونم تند برم ولي اهسته هم نميرم متوسط راه ميرم ضربان قلبم ميره بالا اخرش ديگه نفسم بالا نمياد

خیلی کمه 🤦  چی میخوری؟؟

ميوه سبزيحات وماهي يكبار برنج بعضي وقتا چاي با خرما 

خیلی کمه 🤦  چی میخوری؟؟

اخه وزنم خيلي زياده ميخوام زياد كم كنم زياد گشنم نميشه بخاظر همون كم ميخورم

عزیزم اون ۴۰۰ کالری که دریافت میکنی! چی میخوری؟

روزي چند تا ميوه سبزيجات خرما ماهي يكبار برنج هفته دوبار نون يك كف دست 

روزي چند تا ميوه سبزيجات خرما ماهي يكبار برنج هفته دوبار نون يك كف دست 

عزیزم بدن انسان هوشمند هست . وقتی یه مدت بهش غذا کم برسه تصور میکنه در قحطی گرفتار شده ..پس هرچیزی رو به جای سوختن تبدیل به چربی و ذخیره میکنه . 

نباید از حد مجاز کالری کمتری دریافت کنی . رژیمی مناسب هست که بتونی به عنوان یه سبک زندگی انتخابش کنی و به بدنت آسیب نزنه