2777
2789
عنوان

ادامه زندگی یا طلاق؟

585 بازدید | 14 پست

۳۵ ساله هستم ۷ساله متاهلم. زندگی با چالش های عجیب و سختی برام شروع شد. بعد از ازدواج متوجه یک بیماری ناعلاج در همسرم شدم شاید هر کسی بود جدا میشد اما من موندم و ساختم . خیلی کمک کردم بهش مثل یه مادر مراقبت کردم ازش خدا رو شکر الان شرایط بهتری داره. مساله بعدی روابط جنسی مون بود. من به شدت گرم و ایشون نسبتا سرد هستند. البته فشار کاریش هم زیاده شغل دولتی و آزاد داره با درامد بالا.

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

خب

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا نظر نخواه عزیزم پراز بچه های مدرسه ای شده...نی نی سایت سابق نیست. ...برو مشاور

خداوند متعال در قرآن به قلم قسم یاد کرد.پس نوشتن خیلی خیلی ارزش دارد وکارساز است.پس آرزوهایت را بنویس تا به آنها برسی...دردها وغمها وخشمهایت را بنویس وبه آب روان بینداز تا از آنها رهایی یابی.برای غلبه بر تنبلی برنامه ها وکارهایت را بنویس و به انها عمل کن و.....و به زودی  روزی خواهد آمد که خواهی دید قلم برایت معجزه کرده و زندگیت متحول شده است.☀روان شناس هستم☀

ما نهایت ماهی ۳ الی ۴بار رابطه  داشتیم که خوب سخت بود ولی کنار می آمدم تا دوسال پیش که تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم و مشکلات شروع شد... همسرم به یکباره توانایی نعوظ رو از دست داد و تحت درمان قرار گرفت. با کمک دارو مشکلش تا حدودی حل شد ولی دیگه انزال نداشت.. همون ۳، ۴رابطه در ماه هم نتونستیم . دکترا گفتن ممکنه به خاطر استرس زیاد باشه. اما چون سنمون کم نیست و فرصت زیادی نداریم پیشنهاد دادن ای یو ایی کنیم.

بعد از ازمایش اسپرم متوجه شدیم که وضعیت اصلا خوب نیست. مورفولوژی یک درصد و تمام اسپرم ها مرده و بدون حرکت هستند. دو راه پیش پای ما بود، یا آی وی اف که درصد شکستش بالاست، یا کلا بی خیال بچه شدن و لذت بردن از زندگی... اما مدتیه متوجه شدم بدون استرس بچه دار شدن هم همسر من دچار اختلال نعوظ هست... هر دارویی بگید استفاده کرده پیش چند متخصص رفته ولی بی فایده بوده.. شما باشید می تونید تو یه زندگی بدون رابطه و بدون بچه بمونید؟ ما الان ماه هاست خواهر و برادر شدیم... همسرم گفته طلاق نمی دم تحت هیچ شرایطی...اصلا روحیه ام حوب نیست. حقم نبود زندگی که با چنگ و دندون ساختم اینطوری بشه. تورو خدا بگید چی کار کنم خدا رو خوش بیاد

بعد از ازمایش اسپرم متوجه شدیم که وضعیت اصلا خوب نیست. مورفولوژی یک درصد و تمام اسپرم ها مرده و بدون ...

شرایط سختیه واقعا از یک طرف همسرتون دوستت داره واز یک طرف رابطه ی جنسی هم اهمیت داره....شاید اگر بدون استرسِ بچه روزگار رو بگذرونید وقید بچه رو بزنید مشکلاتتون بتدریج  حل بشه...وبه این فکر کن که بعد از طلاق آیا موقعیت ازدواج خوب برات پیش میاد???واصلا اونموقع هم میخوای بچه داشته باشی ?چون قاعدتا بعداز جدایی حداقل دو سه سالی طول میکشه تا ازدواج بعدی وبچه دارشدن وسن هم عامل مهمیه در زمان بچه دارشدن

خداوند متعال در قرآن به قلم قسم یاد کرد.پس نوشتن خیلی خیلی ارزش دارد وکارساز است.پس آرزوهایت را بنویس تا به آنها برسی...دردها وغمها وخشمهایت را بنویس وبه آب روان بینداز تا از آنها رهایی یابی.برای غلبه بر تنبلی برنامه ها وکارهایت را بنویس و به انها عمل کن و.....و به زودی  روزی خواهد آمد که خواهی دید قلم برایت معجزه کرده و زندگیت متحول شده است.☀روان شناس هستم☀
شرایط سختیه واقعا از یک طرف همسرتون دوستت داره واز یک طرف رابطه ی جنسی هم اهمیت داره....شاید اگر بدو ...

اره خیلی شرایط سختیه واقعا دلم نمیاد همسری که اخلاقش عالی تحصیلات بالا و خلاصه همه چی تموم هست رو به خاطر بچه ول کنم... انقدری زندگی مو دوست دارم که نیش و کنایه های اطرافیان مخصوصا خواهراشو تحمل می کنم و حتی نذاشتم مادرش بفهمه مشکل از پسرشه. ولی خودم دارم کم میارم...

اره خیلی شرایط سختیه واقعا دلم نمیاد همسری که اخلاقش عالی تحصیلات بالا و خلاصه همه چی تموم هست رو به ...

خودش باید به خونوادش بگه مشکل از خودشه...این فشار مضاعف رو شما نباید تحمل کنی...از همسرت بخواه بهشون بگه که شمارو بازبونشون آزار ندن

دوستان اینم اضافه کنم تو مدت ۷ سال زندگی مشترک همسرم به تدریج نیمی از دارایی شو به نامم کرده. فقط گفته طلاق نمیدم یا اگه بذاری بری نابود میشم... از نظر مالی مشکلی ندارم برای هزینه های درمان نازایی ولی خدا فعلا اینطور خواسته برای ما. حتی همسرم پیشنهاد استفاده از اسپرم اهدایی رو داد که نپذیرفتم. می دونم بچه اونقدری مهم نیست اگه صلاح خدا باشه به خودمون میده. اما واقعا دیگه رابطه زناشویی مون به خطر افتاده داره بینمون فاصله میندازه. زندگی بدون بچه و بدون رابطه مگه معنایی داره؟

دوستان اینم اضافه کنم تو مدت ۷ سال زندگی مشترک همسرم به تدریج نیمی از دارایی شو به نامم کرده. فقط گف ...

من فقط میدونم باید بسپارین به خدا...چون خودش بهترینها رو میده واون چیزی که به صلاح ماست....شاید چیزی که فکر میکنیم برامون خوبه دوراز جون عاقبت نداشته باشه....شماسعی کنید روابط زناشوییتونو  بهبود ببخشید وبچه رو بسپارین به خدا به وقتش خودش هرچی صلاحتون باشه عنایت میکنه