2777
2789

شوهر شما هم مثل شوهر من شاکی میشه؟؟؟

به خاطر همین دیشب دعوای درست و حسابی کردیم

کاربر قدیمی ام که اکثرا میشناسین😊ولی اون کاربریم به خاطر حرفای سیاسی ترکیده😑😑😑

من 

نه شوهر من هیچوقت خونه صبونه نمیخوره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه بچه دیگه حتما باید درست کرد گناه داره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

وقتایی که زود بیدار میشیم درست میکنم گاهی ولی همسرم هی‌میگه نمیخواد ولی برا بچم بله حتما باوجود اینکه نزدیک ظهر بیدار میشه تخم مرغی کره مربایی نون و ماستی خامه و اینا میدم یا کیک و شیر و آبمیوه 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

پیشنهاد میکنم کتاب باشگاه ۵ صبحی ها رو بخونی باعث میشه سحر خیز شی اینجوری میتونی در کنار خونواده ت صبحانه بخوری و لحظات خوبی داشته باشی از طرفی هم میتونی برای موفقیت تلاش کنی

در مسیر... 🌱

بچه ندارم 

شوهرم سرکار میخوره 

منم کلا اهل صبحونه نیستم از همون مجردی 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍