2777
2789

هم معمولی میتونی بریزی هم اونی که بقول تو فرق داره

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهوه جوش چیه😑

هن؟ قهوه جوش باهاش قهوه دم میکنن دیگه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

قهوه معمولی منظورتون چیه؟

قهوه ترک داریم که به شکل خاصی دم میشه با هون قهوه جوشایی گه سبیه شیرجوشه.  قهوه اسپرسو داریم که یه مدل دیگه با دستگاه مخصوص خودش دم میشه (با موکاپات)

از نظر رنگ و شکلشون هم باهم فرق دارن کمی

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!

فرق داره عزیزم انواع قهوها هست مث ترک مالزی عرب حالا اسپرسو هم ی نوعه ک خیلییییییی تلخ و زهرماره من وقتی میخورم انگار ته سیگار میخورم ولی خودم ب شخصه قهوه مالزی پسندمیکنم با کمی شکر و کمی کافی میت عاااالیه😋😋😋

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
قهوه معمولی منظورتون چیه؟ قهوه ترک داریم که به شکل خاصی دم میشه با هون قهوه جوشایی گه سبیه شیرجوشه. ...

نه منظورم نوع قهوشه

دیدی این قهوه هایی ک سوپرمارکتا دارن؟

منظورم اینه همونارو میریزن تو دستگاه؟

یا قهوه خشکی به اسم اسپرسوهم داریم که فقط اونو باید بریزی تو دسگا

Good girl
فرق داره عزیزم انواع قهوها هست مث ترک مالزی عرب حالا اسپرسو هم ی نوعه ک خیلییییییی تلخ و زهرماره من ...

اها مرسییی

ولی دلت میاد همون تلخیش جذابش میکنه😂

Good girl
سوال منم هست ب نظرم فرق میکنه پس اسپرسو دوبل ی چیز دیگس

فرقش توی اسیابش هست

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
نه منظورم نوع قهوشه دیدی این قهوه هایی ک سوپرمارکتا دارن؟ منظورم اینه همونارو میریزن تو دستگاه؟ ی ...

قهوه فوری منظورتونه؟ همون نسکافه عامیانه؟ قهوه فوری با آبجوشه فقط اون یکی قهوه ها باید دم بشن

خب قهوه انواع داره نمیدونم کدومش رو میگی مدل دم کردنشونم فرق داره.

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
سوال منم هست ب نظرم فرق میکنه پس اسپرسو دوبل ی چیز دیگس

ن عزیزم چیز دیگه ای نیس توی دستگاه اسپرسوساز دوتا داره ک یکی بزرگتره و غلیظ تره و یکی دیگه ک تکه بهش میگن سینگل ک غلظتش کمتره 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️