2777
2789

بچه ها ایلومیناتی چیه ؟  میشه وامل برام توضیح بدین ک چیه اصلا  ؟ فقط میدونم هر چی هست خطرناکه 

و اینکه لطفا بگین ک چرا تو اینستا هر پستی از پلکه الیزابت میبینم مردم ایران زیرش فحشش دادن و کانتای بد گذاشتن و اینا مکه چیکار کرده این زن کلا ؟ یا چیکار با ایران کرده ک مردم اینقدر ازش متنفرن ؟ من اصلا نمیدونم چیکارا کرده   فقط میدونم آمریکا و انگلیس و ایران  همیشه با هم مشکل داشتن و اینا 

سخنرانی های رائفی پور و گوش کن 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

ایلومینا فرقه شیطان پرستیه که این فرضیه وجود داره کنترل همه اتفاقات مهم دنیا دست اوناس و خیلی از سلبریتی ها و سیاستمدارا عضوشن.انگلیس کلا تو همه ی کشورها دخالت میکنه برای منافع خودش.قبلا بارها به ایران ضربه زده .یه مدت جنوب و حتی گرفته بودن.زمان قاجار و پهلوی تو امور مملکت دخالت میکردن و جاسوسی 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اشتباه نکنم ایلومیناتی با خواننده ها قرار داد میبنده

اگه اکس تنتاسیون رو بشناسی، میگن نمُرده و به‌هاطر تهدیدات ایلومیناتی قایم شده💔

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید
اگه اشتباه نکنم ایلومیناتی با خواننده ها قرار داد میبنده اگه اکس تنتاسیون رو بشناسی، میگن نمُرده و ...

من تو چنل یوتوب مدگل اینو دیدم واقعا یعنی نمرده 

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 

[QUOTE=241480729]من تو چنل یوتوب مدگل اینو دیدم واقعا یعنی نمرده [/QUOTE]

اره مدگل مدرک نشون داد

دیگه مدرک واضح‌تر از اینایی که مدگل گفت؟

مخصوصا اون عکسی که سال ۲۰۱۹، دوست اکس از خودش و اکس گذاشته بود توی اینستا و دستش ایفون ۱۱ بود... ایفون ۱۱ سال ۲۰۱۹ اومده ولی اکس سال ۲۰۱۸ مرده

چندتا از آهنگ هاشم برعکس کردن که معنی دار بود

من که با این دلیلا قلباً باور کردم اکس زندست.. و امیدوارم اینطور باشه:)

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید
ایلومینا فرقه شیطان پرستیه که این فرضیه وجود داره کنترل همه اتفاقات مهم دنیا دست اوناس و خیلی از سلب ...

ی مهمونی ک میگن نمیدونم کانیه بیانسه و اوباما و  ملکه الیزابت و ... توش بودن رو و نمیدونن کی راهنماییش میکنه و غیره     در ضمن من ی جا خوندم ک ایلومیناتی با شیطان پرستی فرق دارع 

و اینوه بله میدونم که خیلی ب ایران ضربه زدن ولی خود ملکه الیزابت ک زمان قاجار نبوده که از اون چرا اینقد بدشون میاد انگار از خود شخصیتش بدشون میاد خیلیا میگن فضاییه و بچه ها ازش میترسن یا میگن چشاش ی جوری میشه بعضی موقع

اگه اشتباه نکنم ایلومیناتی با خواننده ها قرار داد میبنده اگه اکس تنتاسیون رو بشناسی، میگن نمُرده و ...

قرهر داد میبندن ک براشون کار کنن و اونا رو معروف میکنن آره ؟    و اینکه میگن ممکنه بعضیا خودشون نباشن مثلا ریحانا خودشو کشته باشن اینی ک به جاشه رو شبیهش ساخته باشن ک براشون کار کنه 

ی مهمونی ک میگن نمیدونم کانیه بیانسه و اوباما و  ملکه الیزابت و ... توش بودن رو و نمیدون ...

نه همونه .راجب اینا مدگل تو یوتیوب کامل توضیح داده با مدرک.سرچ کنی برات میاد .فرضیه که ملکه ادم نیست و بچه ها رو میخوره هم وجود داره و مدرکاش هم هست 

قرهر داد میبندن ک براشون کار کنن و اونا رو معروف میکنن آره ؟    و اینکه میگن ممکنه ...

چرا جهانو اداره میکنن ؟ چ سودی براشون داره ک اتفاقات بد بیفته ؟ 

یعنی چی شمارشون میخوای 😐 اولا برا چیمه دوما اونا فک کنم آدمای معروفن و ب آدمای عادی چیکار دارن 

نه همونه .راجب اینا مدگل تو یوتیوب کامل توضیح داده با مدرک.سرچ کنی برات میاد .فرضیه که ملکه ادم نیست ...

یا خدا پس چیه اگر آدم نیست ؟ پ چطور بچه و نوه داره م شاهزاده هری و زنش ب این ماهیییی        چرا بچه ها رو میخوره ؟   چی سرچ کنم تو یوتیوب ؟ 

یا خدا پس چیه اگر آدم نیست ؟ پ چطور بچه و نوه داره م شاهزاده هری و زنش ب این ماهیییی    &n ...

تو یوتیوب سرچ کن مدگل.همه اینا و توضیح داده .راجب ایلومینا..ملکه..پرواز روح..زندگی بعد مرگ..همه چی