2777
2789
عنوان

یعنی هیچ کس اینجا عکاس نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 36 پست
خوب نمیشه بدون دوره عکاسی بزنید  فوتوشاپ کار با نور  خیلی چیزا رو باید یاد بگیرید

یه دوره عکاسی انجام دادم و این چیزا دستمه تنها چیزی که نمیدونم مدلای دوربین و لنزه

میشه واسه حال خوب دل هممون ی صلوات بفرستید😊❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لنز ۱۸ فک کنم تا ۵۰ برای شروع کار خوبه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
کلاس نرفتم عزیزم ی دوربین و لنزی ک فلا بتونه کارمو راه بندازه چی پیشنهاد میدین

کار ت راه نمیافته. مثلا میخای چی بخری و باهاش چیکار کنی؟

اگه دوربین نیمه حرفه ای میخای از اینها که فقط اتوماتیک عکس میگیره که با موبایل عکس بگیری به نظر خیلی تفاوتی نداشته باشه.

دوربین رو وقتی میخرین که بخای تنظیمات رو دستی انجام بدی و عکس حرفه ای بگیری.

یه قسمت دوربینه. یه قسمت انتخاب منظره و ژست و اینکه چطوری عکس بگیری که بهترین و زیباترین عکس از آب در بیاد.

و حتما کلاس برو. کلاس های فنی حرفه ای رو پیگیری کن. همچنین جهاد دانشگاهی. و یا سازمان مدیریت صنعتی. هر کدوم رو میتونی برو. فقط کلاسی برو که مدرک بهت بدن.

سوال منم هست اسی  منم‌میخوام عکاسی حرفه ای انجام بدم مخصوصا توی اتاق زایمان و عکاسی نوزاد ک ...

😂😂وا چجوریت رو میشه بقیرو نگا کنی عکس بگیری من لخت مامانمم نگا نمیکنم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
یه دوره عکاسی انجام دادم و این چیزا دستمه تنها چیزی که نمیدونم مدلای دوربین و لنزه

باید بدونی چقدر میخای پول بدی.

و اینکه این چیزی که میگم کلی نیست ولی برای عکاسی نیکون بیشتر میخرند و برای فیلمبرداری کنون. ولی اینکه نشه از کنون برای عکاسی استفاده کنی اصلا اینطور نیست. و هر دو رو میتونی بخری.

الان باید ببینی چقدر میخای پول بدی. بعدشم با یه جستجوی ساده میشه دوربین ها و لنز ها شون رو شناخت.

یعنی لنز ۱۸-۵۵کارمو را میندازه؟ اخه بمن گفتن لنز ۱۸-۵۵ کیفیت قابل قبولی نداره

برای تجربه خوبه عزیزم نمیتونی قیمت اون لنزو بدی فک کردی لنزت مفتن؟لنز تز خود دوربین گرون تره  

بله درست گفتن 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

هیچ چیزی قطعیت نداره. اگه پول داری خب 100 میلیون بده یه دوربین فول فریم عالی بخر برای همیشه. اصلا هم به نیم فریم فکر نکن.

اگر نمیتونی دیگه باید ببینی چی به پول ت میخوره.

کنون 90D گزینه خوبی هست. ولی خب فکر کنم الان 40 تومن باشه. خیلی وقته دیگه قیمت ها رو نمیدونم.

لنز برای عکاسی حرفه ای باید لنز ثابت بگیری. برای عکاسی و لنزی که روی دوربین هست همون 18-55 و 18-135 هست و میتونی بخری یا اینکه ببینی روی دوربین چی هست.

ولی بهترین چیزی که با پول ت میتونی بخری رو بخر. اگر میدونی حتما میتونی باهاش در آمد زایی کنی حتی وام بگیر. ولی میدونم درآمد داشتن از عکاسی به این راحتی ها نیست.

پس بدون میخای چیکار کنی.

هیچ چیزی قطعیت نداره. اگه پول داری خب 100 میلیون بده یه دوربین فول فریم عالی بخر برای همیشه. اصلا هم ...

درسته عزیزم،خیلی ممنونم که وقت گذاشتی و راهنماییم کردی

میشه واسه حال خوب دل هممون ی صلوات بفرستید😊❤