2777
2789

یه گوشی درحد4یا5تومنی میخوام موندم چی بگیرم a13سامسونگ به نظرتون خوبه کسی داره کیفیتش چه طوره میشه راهنماییم کنید ممنون میشم موقع خریدبه چیه گوشی بیشتدبایددقت کردهرکی تجربه داره بگه

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شیائومی نمیگیری  قیمتش کمتر از سامسونگ  ولی خیلی کیفیت بالایی داره در مقابل پولی ک ...

شیائومی انچنان گوشی خوبی نیست 

سامسونگ بهتره 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
چرا شیائومی نمیگیری  قیمتش کمتر از سامسونگ  ولی خیلی کیفیت بالایی داره در مقابل پولی ک ...

شنیدم برای بعضیا که شیائومی داشتن خاموش شده دیگه روشن نشده ترسیدم 

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔

چند مورد هست که حواست باید بهش باشه

سعی کن اونی که حافظه داخلی بالا تری داره بگیری

باتریش ۵۰۰۰ کمتر نباشه

دوربینش به این که چند مگاپیکسل نوشته نگاه نکن خودت تستش کن 

پردازنده هم اگزینوس یا اسنپدراگون باشه مدیاتک بود نگیر

بستگی داره چطور استفاده میکنی اهل بازی هستی؟

بازی خیلی برام مهم نیست کیفیت دوربینش برنامه هاش هنگ نکنه

سامسونگ خیلی بهتر از شیائومی هست به شخصه دیدم و خیلی ها که داشتن هم اینو گفتن ، سامسونگ جا افتاده تره

شیائومی انچنان گوشی خوبی نیست  سامسونگ بهتره

من شیائومی .می ۱۰پرو دارم صفحه ایج 

تو نت بزن اگر دوست داشتی 

کیفیت فوق العاده داره پرچم داره رام ۸

من که با گوشی هر کس کار میکنم حس میکنم کند عمل می‌کنه در مقابل گوشی من 

چند مورد هست که حواست باید بهش باشه سعی کن اونی که حافظه داخلی بالا تری داره بگیری باتریش ۵۰۰۰ کمت ...

ممنون ازاطلاع رسانیت حتماتوجه میکنم ازکجابفهمم دوربینش درسته

من شیائومی .می ۱۰پرو دارم صفحه ایج  تو نت بزن اگر دوست داشتی  کیفیت فوق العاده داره پرچم ...

من شنیدم رام مهمه سامسونگ قیمت پاییناش رام پایین داره ولی شیائومی بالاست رامش

بازی خیلی برام مهم نیست کیفیت دوربینش برنامه هاش هنگ نکنه

آفرین چون بازی باطری رو میخوره 

اگه میخوای کمتر هنگی ببینی به هیچ عنوان موبایلی رو از پردازنده مدیاتک استفاده میکنه نخر که خوب نیس دیوونت میکنه