اخی الهی من خودم اولین رابطه بعد زایمانم حدودای ۴۶ روزش بود بچم جلوگیری نداشتم .وای بعدش اینقد استرس کشیدم و خداروشکر ب خیر گذشت.یه ببی مشکوک بود ب نظرم اینقد استرس گرفتم ک نزدیک بود بمیرم چن روز بعد ببی بعدی رو زدم منفی بود.انشالله ک برا تو هم اینجوری باشه عزیزم
من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا اگه مثبت باشه میخوای خودت رو بکشی عزیزم سخته میدونم ولی چاره چیه
اره دیگه .اگر مثبت بود ک دیگه باید قبول کنی .انشاله ک نیست
من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
س سال و نیم بیشتره نه رنگ ک ا ن د و دیدیم نه قرص خوردم هیچییی نه طبیعی جلوگیری کردیم.چرا نباید ...
قربونتون برم از خدا میخام این هدیرو به شماها بده من بچم کوچیکه دخترم سینش عفونت کرده خدایااات دکتر گفته باید بستریش کنیم 😭😭😭دارو روانی میشمخواهر چیکار کنم توروخدا بگین الان چیکار کنم من