2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی صبح زدم تقریبا ساعت ۴ اینا تا یه ساعت بعدش منفی بود ولی ساعت ۷ اینا مثبت شد

احتمال بارداری هست. مال منم اینطوری مثبت شد. ولی آخه وقتی شرایطشو ندارین چرا جلوگیری سفت و سخت نمیکنین؟ مگه تو مرکز بهداشت نمیگن که از فردای زایمان ، احتمال بارداری هست؟ 

یه خانم مستقل و قوی 
بی بی صبح زدم تقریبا ساعت ۴ اینا تا یه ساعت بعدش منفی بود ولی ساعت ۷ اینا مثبت شد

وای نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی من دوتا رچمو ببی هام اینجوری مثبت سدن.اولش منفی بود بعد یک ساعت خط دوم خودشو نشون داد

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

خدا کمکت کنه.درکت میکنم منم بچم ۳ماه و خوردشه .خیلی بد استرسی هست وقتی امادگیشو نداری 

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

اسی جواب ازمایشتو گرفتی مارو بیخبر نذار.انشالله ک باردار نیستی

احتمال بارداری هست. مال منم اینطوری مثبت شد. ولی آخه وقتی شرایطشو ندارین چرا جلوگیری سفت و سخت نمیکن ...

ایوای نگو نکو جند ماهه میگم برم دستگاه بزارم بچه هام نمیزارن اخه از سرفه پسرم تموم میشم از زردی دخترم تموم میشم الانم ریه هایه دخترم امروز فرداست که میخاستم برم اینجوری شو

[QUOTE=241462869]ایوای [/QUOTEخدا کمکت کنه.توکل ب خودش کن